Accountmanager - AutoScout24/AutoTrader.nl Landelijk

Accountmanager  -   AutoScout24/AutoTrader.nl Landelijk
Als Accountmanager werk je zelfstandig in een eigen rayon met enkele honderden klanten. Jij weet natuurlijk precies wat er speelt bij jouw autobedrijven en je bent sterk in het binnenhalen van nieuwe omzet. Je hebt heldere sales targets. Eén daarvan is zorgen dat alle autobedrijven hun auto’s adverteren via de online portals AutoScout24.nl en AutoTrader.nl  De belofte van Au…

Als Accountmanager werk je zelfstandig in een eigen rayon met enkele honderden klanten. Jij weet natuurlijk precies wat er speelt bij jouw autobedrijven en je bent sterk in het binnenhalen van nieuwe omzet. Je hebt heldere sales targets. Eén daarvan is zorgen dat alle autobedrijven hun auto’s adverteren via de online portals AutoScout24.nl en AutoTrader.nl  De belofte van AutoScout24 en AutoTrader.nl is om het autobedrijf meer auto's te laten verkopen. Dit doe jij door het verkopen van additionele advertentie mogelijkheden en het geven van advies over het optimaal adverteren op de beide portalen. AutoScout24 en Auto Trader beschikken over veel data. Op basis van die data en een heldere analyse kan jij het autobedrijf uitstekend adviseren over prijsstelling, inkoop en marktontwikkelingen.
Door de combinatie van kennis en commercieel inzicht ziet het autobedrijf jou als een sparringpartner, iemand waarmee zij hun business kunnen bespreken en verbeteren.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht