Architect Rekencentrum op projectbasis

Architect Rekencentrum op projectbasis
Wij zoeken een ervaren Architect op interimbasis, die de komende maanden een duale rol krijgt binnen het Rekencentrum van de klant. In de eerste plaats gaat de Architect meehelpen de brandjes te blussen. Met betrekking tot aansluiting tussen systemen gaat er wel eens wat mis. Voor dit aspect is een pragmatische insteek en brede technische IT-kennis nodig. Ook is het handig als de Architect het …

Wij zoeken een ervaren Architect op interimbasis, die de komende maanden een duale rol krijgt binnen het Rekencentrum van de klant.

In de eerste plaats gaat de Architect meehelpen de brandjes te blussen. Met betrekking tot aansluiting tussen systemen gaat er wel eens wat mis. Voor dit aspect is een pragmatische insteek en brede technische IT-kennis nodig. Ook is het handig als de Architect het beheerteam tijdelijk op sleeptouw kan nemen, ervaring met het leiden van teams is een grote pré.

Maar waar men vooral te lang niet aan is toegekomen, is het uitzetten van de lijnen voor de lange termijn. Hiervoor is juist een dogmatische insteek nodig en een brede ervaring in architectuur.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht