[full-time] Technisch Beheerder Citrix (schaal 10) bij/via Gemeente Rotterdam

[full-time] Technisch Beheerder Citrix (schaal 10) bij/via Gemeente Rotterdam
- Plaats: Rotterdam - Description: Technisch Beheerder Citrix Voor 36 uur per week Rotterdam vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Ook internationaal is er volop lof voor de manier waarop de stad zich ontwikkelt. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. Waarom? Omdat de veelgeprezen stad nog steeds kampt met grootstedelijke problemen die het uiterste van haar amb…
- Plaats: Rotterdam
- Description:

Technisch Beheerder Citrix
Voor 36 uur per week

Rotterdam vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Ook internationaal is er volop lof voor de manier waarop de stad zich ontwikkelt. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. Waarom? Omdat de veelgeprezen stad nog steeds kampt met grootstedelijke problemen die het uiterste van haar ambtenaren vragen. Kun jij dat aan? Denk je breder dan de Nieuwe Maas? En wil jij je sterk maken voor meer dan 620.000 Rotterdammers? Welkom. In Rotterdam gebeurt alles wat je loopbaan nodig heeft.

Cluster Bestuurs- en Concernondersteuning
In Rotterdam werk je bij de grootste ICT-afdeling in gemeenteland. Honderden collega’s houden zich dagelijks bezig met het beheren en beveiligen van alle ICT-dienstverlening. Zowel binnen de organisatie als in de stad. We werken met de meest geavanceerde technologieën om Rotterdam beter en innovatiever te maken. Vanuit onze twee dedicated datacenters hosten we meer dan 1.000 applicaties en beveiligen we vele terabytes aan data. Zo zorgen we ervoor dat meer dan 10.000 collega’s, 600.000 burgers en vele bedrijven dagelijks ondersteund blijven. Dus wil jij werken voor een organisatie met 16.000 gebruikers, 20.000 mailboxen en die wekelijks 2.000 aanvallen via internet buiten de deur houdt? Stuur ons dan snel je motivatie.

De functie
Om de groeiende vraag naar Business Service Management (BSM), scripting en ondersteuning te kunnen beantwoorden zoeken we voor het team Social Monitoring & Analyses een flexibele BSM beheerder. Als jij denkt onze nieuwe collega te zijn, dan zien jouw dagelijkse werkzaamheden er als volgt uit: je helpt bij het inrichten van HP software, plaatst nieuwe applicaties/ projecten met behulp van BSM scripts en adviseert over BSM software. Je hebt ervaring en affiniteit met de ITPS Suite software van HP en niet te vergeten uCMDB en BSM. Ook heb je verstand van Configuratie-, Event en Incident Management.

Vraag en aanbod
Ons aanbod: Een verantwoordelijke en afwisselende functie in een collegiaal team. Binnen het team krijg jij de ruimte om te werken aan het verbeten van het IT-netwerk. We helpen je met ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Doorgroeimogelijkheden en opleidingen. Een Individueel Keuzebudget dat je kunt inzetten voor bijvoorbeeld fitness, een opleiding of de aanschaf van een nieuwe fiets. Flexibel werken volgens Het Nieuwe Werken in moderne panden verspreid over de stad.

Je hebt een afgeronde MBO-niveau 4 opleiding in de richting IT en minimaal 1 jaar werkervaring. Je weet alles of bijna alles van ITIL beheermethodieken of soortgelijk. Je hebt een geldig Citrix certificaat. Je kunt ons laten zien dat je alles weet van server based computing met alle facetten die daar bij horen Je vindt het niet erg om buiten kantoortijd te werken tijdens de wacht- en waakdiensten. Service en klantgerichtheid is voor jou een vanzelfsprekende zaak.

Voor deze functie gelden twee harde eisen waaraan je moet voldoen. Namelijk dat je kennis en ervaring hebt met onderstaande programma’s, en je een aantal certificeringen op zak hebt. We vragen je om in brief bij elk programma kort te motiveren hoe je deze kennis/ ervaring hebt opgedaan en in welke periode.

Kennis en ervaring met:: RES Workspacemanager 2014, Citrix (Provisioning, Store-Front, Xen App/Desktop), APP-V, Windows 2012 R2, Windows 8.1

Certificering in 1 van de onderstaande disciplines: RES Workspacemanager 2014, Ciytrix MDM Mobile Device Management 9.0 / 10.0, Citrix (Provisioning, Store-Front, Xen App/Desktop), APP-V, MCSE/MCSA

Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring bedraagt je salaris maximaal € 4.121,- (schaal 10) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Contactgegevens
Wil je meer inhoudelijke informatie neem dan contact op met Bob Tersteeg, teamleider, tel. 06-12163499.
Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact op nemen met Lizzy Noordberg, recruiter, te bereiken via tel. 06-14121254. Reageren kan via de? link?.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Belangstellenden die na de reactietermijn reageren, zullen niet meer in de selectieprocedure worden meegenomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

?Trefwoorden?: Vacature, Full-Time, Rotterdam, IT, Technisch Beheerder- URL: https://gemeenterotterdam.redirect.your-jobresponse.com/technisch_beheerder_citrix_schaal_10_rotterdam/153799/V280/solliciteren

Solliciteer op deze ICT vacature
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht