[part-time] Manager ICT bij/via Geriant

[part-time] Manager ICT bij/via Geriant
- Plaats: Heerhugowaard - Description: Jouw functie: De manager ICT houdt zich bezig met zowel ‘run the business’ als ‘change the business’ op het terrein van ICT. Goed managen en adequaat communiceren wegen dan ook zwaar in deze functie. Geriant heeft de meeste ICT (waaronder het ECD) uitbesteed. Er is geen grote afdeling ICT, het is een solistische functie waarin je de verbinding legt tussen …
- Plaats: Heerhugowaard
- Description:

Jouw functie:
De manager ICT houdt zich bezig met zowel ‘run the business’ als ‘change the business’ op het terrein van ICT. Goed managen en adequaat communiceren wegen dan ook zwaar in deze functie. Geriant heeft de meeste ICT (waaronder het ECD) uitbesteed. Er is geen grote afdeling ICT, het is een solistische functie waarin je de verbinding legt tussen de diverse leveranciers (denk ook aan contractbeheer) en de organisatie. Je managet daarbij de daarvoor noodzakelijke interne processen en zorgt voor de goede communicatie daarover. Het organiseren, dan wel ondersteunen en uitvoeren van ICT/ECD-projecten, al dan niet met samenwerkingspartners van Geriant, behoort tot je taken.

Je bent voor ICT de eerste aanspreekpersoon van de organisatie. Je bent bereid om daarbij ook je handen uit de mouwen te steken. Daarnaast adviseer en ondersteun je het managementteam aangaande informatisering en automatisering. Als manager ICT maak je samen met 10 collega’s deel uit van het bedrijfsbureau dat is gevestigd te Heerhugowaard.

Kennis en ervaring

  • Voor de functie is een voltooide HBO-opleiding vereist, op het terrein van management, dan wel ICT en bij voorkeur op het terrein van zorg.
  • Je hebt aantoonbare managementervaring en bent goed in staat processen te organiseren, naar een resultaat te leiden en daarover te communiceren. Je beschikt dan ook over het vermogen draagvlak te creëren voor visie, beleid en concrete uitvoering van taken en werkzaamheden.
  • Als netwerker kun je bij externe contacten tactvol omgaan met tegenstellingen en conflicterende belangen.
  • Je beweegt je moeiteloos in de domeinen zorg, techniek en organisatie en bent daarin overbruggend en innovatief.
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van informatieveiligheid en privacybescherming.
  • Je beschikt over technisch inzicht en inhoudelijke kennis op het terrein van de ICT en hebt ervaring met een Electronisch Cliëntendossier (ECD)

Bedrijfsomschrijving
Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm aan de hulpverlening bij dementie. De hulp richt zich op zowel de persoon met dementie als op de familieleden of andere naasten. Het omvat het hele proces vanaf verwijzing door de huisarts tot aan de (mogelijke) opname in een verpleeghuis. Betrokkenheid en deskundigheid zijn daarbij sleutelwoorden. Kerntaken voor Geriant zijn diagnostiek, behandeling en casemanagement. Daarvoor zijn er vier Geriant-teams actief in de regio Noord-Holland Noord die de ambulante hulpverlening voor hun rekening nemen. Deze teams werken nauw samen met de Geriant–kliniek, een screeningsafdeling van zestien bedden voor psychogeriatrische diagnostiek en behandeling. Naast ambulante hulpverlening ondersteunen de teams ook de zorgverlening voor bewoners met dementie in alle verzorgingshuizen in de regio. Geriant scholing en advies biedt informatie, scholing en voorlichting aan derden.
De vier ambulante teams van Geriant zijn gevestigd in Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder en Hoorn. De Geriant-kliniek en het bedrijfsbureau in Heerhugowaard.

Arbeidsvoorwaarden
Bij Geriant werken 170 betrokken en bevlogen medewerkers in een energieke werkomgeving met ruime mogelijkheden voor opleiding en scholing. Eigen initiatief, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn kernbegrippen binnen Geriant. Wij hechten belang aan een gezonde werkomgeving met aandacht en waardering voor medewerkers. We bieden je een contract voor één jaar met de intentie tot een langer dienstverband. Wij volgen de CAO VVT met deelname aan een pensioenfonds, eindejaarsuitkering en deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering. Salariëring afhankelijk van opleiding en ervaring in FWG 60.

Reageren
Je kunt je motivatiebrief en CV vóór 18 juni 2017 richten aan personeelszaken@geriant.nl, t.a.v. Ingrid van der Lans, personeelsfunctionaris, onder vermelding van vacaturenummer 2017-3. Een functiebeschrijving is op te vragen bij personeelszaken.

Bel voor meer informatie met Loes Verschragen, manager bedrijfsbureau of Jan Vuister, directeur, tel. 072 527 03 90 of kijk op www.geriant.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.- URL: www.geriant.nl

Solliciteer op deze ICT vacature
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht