[full-time] ICT Helpdeskmedewerker bij/via Houthoff Buruma

[full-time] ICT Helpdeskmedewerker bij/via Houthoff Buruma
- Plaats: Amsterdam - Description: Helpdeskmedewerker Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar een Helpdeskmedewerker (1 fte). Vertaal jij praktische problemen snel naar goede oplossingen? Maak je eenvoudig nauwkeurige analyses, ben je communicatief vaardig en heb je enkele jaren ervaring als helpdeskmedewerker? Dan ben jij wellicht de helpdeskmedewerker die wij zoeken! De functie? Door het o…
- Plaats: Amsterdam
- Description:

Helpdeskmedewerker
Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar een Helpdeskmedewerker (1 fte).

Vertaal jij praktische problemen snel naar goede oplossingen? Maak je eenvoudig nauwkeurige analyses, ben je communicatief vaardig en heb je enkele jaren ervaring als helpdeskmedewerker? Dan ben jij wellicht de helpdeskmedewerker die wij zoeken!

De functie?
Door het ondernemende en dynamische karakter van de helpdesk verloopt geen dag zoals verwacht. Als helpdeskmedewerker ben je in staat deze diverse functie invulling te geven, waarbij kennis, enthousiasme en serviceverlening centraal staan. Je beantwoordt vragen via e-mail en telefoon, hebt persoonlijk contact met gebruikers, lost problemen op creatieve wijze op en vraagt waar nodig advies aan collega’s. Enige inhoudelijke ICT kennis is hierbij van belang. De functie vraagt tevens een flexibele inzet in de avonden en weekenden (storingsdienst).

Profiel?
Je hebt minimaal een afgerond MBO opleiding en werkervaring als ICT helpdeskmedewerker. Algemene kennis van IT-systemen, softwarepakketten en kennis van Windows en IOS is van belang voor een goede invulling van je rol. Kennis van Microsoft Office certificering (MOS) is een pre. Klanten sta je vriendelijk te woord, je bent proactief en in stressvolle situaties blijf je rustig en zoek je naar een gepaste oplossing. Je werkt graag in een team samen, maar bent ook in staat vraagstukken zelfstandig op te lossen.

Wij bieden
Werken bij Houthoff Buruma is een uitdaging. Je krijgt de ruimte om jezelf én de organisatie een stap verder te krijgen. Wij bieden verder:

  • zakelijke en informele werksfeer;?
  • dynamische en afwisselende functie; en?
  • ruimte voor initiatief en creativiteit.

De organisatie?
Bij Houthoff Buruma werken meer dan 290 advocaten, notarissen en belastingadviseurs met een nationale en internationale praktijk. De in totaal 600 medewerkers werken verdeeld over vijf kantoren in Amsterdam, Rotterdam, New York, Londen en Brussel. De helpdeskmedewerker (standplaats Amsterdam & Rotterdam) maakt deel uit van de ICT afdeling en werkt nauw samen met Systeembeheer en Functioneel Applicatiebeheer en draagt op die manier bij aan het hoge niveau van de dienstverlening van het kantoor.

Herken jij jezelf??
Stuur dan je motivatiebrief, cv en (pas)foto vóór 18 mei in via het de ?link.

?Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Emile Kop via telefoonnummer 020 605 6274.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

?Trefwoorden: Vacature, Full-Time, Amsterdam, Helpdesk, ICT medewerker, IT- URL: https://houthoff.redirect.your-jobresponse.com/ict_helpdeskmedewerker_amsterdam/146161/V280/solliciteren

Solliciteer op deze ICT vacature
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht