[full-time] Servicedesk Medewerker bij/via Koppert Biological Systems

[full-time] Servicedesk Medewerker bij/via Koppert Biological Systems
- Plaats: Berkel en Rodenrijs - Description: Weet jij hoeveel verschillende soorten technieken ten grondslag liggen aan de productie en opslag van onze biologische gewasbescherming? Wil jij medeverantwoordelijk zijn voor het functioneren en verbeteren van de ICT processen die dit mogelijk maken? Jij hebt een MBO niveau 4 richting ICT en jij bent helemaal bij met de nieuwste ontwikkelingen op he…
- Plaats: Berkel en Rodenrijs
- Description:

Weet jij hoeveel verschillende soorten technieken ten grondslag liggen aan de productie en opslag van onze biologische gewasbescherming? Wil jij medeverantwoordelijk zijn voor het functioneren en verbeteren van de ICT processen die dit mogelijk maken? Jij hebt een MBO niveau 4 richting ICT en jij bent helemaal bij met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT. Kom werken als Servicedesk medewerker bij Koppert Biological Systems in Berkel en Rodenrijs, de internationale marktleider.

*Servicedesk medewerker
40 uur per week, Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam*

De functie
Ter versterking van de ICT-afdeling zijn wij op zoek naar een zelfstandige, communicatief ingestelde Servicedesk medewerker. Als Servicedesk medewerker ben je het aanspreekpunt voor al je collega’s wereldwijd op het gebied van ICT gerelateerde vragen en /of problemen. Samen met twee andere collega’s ben jij de dagelijkse ‘Helpdesk ICT’.

Je behandelt alle voorkomende gebruikersvragen en –verzoeken. Waar mogelijk bied je direct een oplossing. In andere gevallen registreer je de vraag of het verzoek en speelt deze, afhankelijk van de vraag, door naar je andere ICT collega’s. Naast je primaire gebruikers ondersteuningsfunctie voer je ook andere voorkomende werkzaamheden op de ICT-afdeling uit.

Jouw profiel
Herken je jezelf in het volgende profiel, dan wordt je uitgenodigd om te reageren:

 • Afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting ICT;
 • Communicatief sterk;
 • Dienstverlenende instelling;
 • Gedreven en initiatiefrijk;
 • Flexibel ingesteld;
 • Oplossingsgerichte doener;
 • Praktische kennis van veel voorkomende Windows systemen en MS Office;
 • Basiskennis netwerken en printers;
 • Vloeiende mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels.

De afdeling ICT
Je komt in een team te werken dat momenteel bestaat uit 13 collega’s. Daarin zijn de volgende specialismen vertegenwoordigd: Technisch, Business Intelligence, Applications en Systeem Beheer.

Koppert, een succesvol familiebedrijf
Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. Koppert ontwikkelt duurzame oplossingen voor telers in diverse sectoren. Natuurlijke vijanden, micro-organismen en biostimulanten zorgen voor een gewas dat gezond, weerbaar en vitaal is, zowel bovengronds als in de wortel. Daarnaast leveren wij hommels voor de natuurlijke bestuiving van gewassen. Met dit alles bieden wij voor onze klanten een sterk alternatief naast chemische gewasbescherming. Bij Koppert werken in Nederland ca. 380 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenrijs (nabij Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer) en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wereldwijd heeft Koppert 25 dochterondernemingen op vrijwel alle continenten.

Meer informatie? Bekijk onze website www.koppert.nl.

Wat bieden wij

 • Werken bij een internationaal, groeiend bedrijf dat een belangrijke speler is op het gebied van duurzaamheid;
 • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Afhankelijk van je ervaring ligt de salarisindicatie tussen de € 2180 en 2600 bruto per maand.

Jouw sollicitatie
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Upload je motivatie en CV via de onderstaande link, t.a.v. Annelies van der Maarl, afdeling P&O.

https://koppert.redirect.your-jobresponse.com/s/145155/V280/solliciteren

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: ICT, Servicedesk- URL: https://koppert.redirect.your-jobresponse.com/servicedesk_medewerker_berkel_en_rodenrijs/145155/V280/solliciteren

Solliciteer op deze ICT vacature
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht