CTO - Startup Transportsector, inmiddels ingevuld

CTO - Startup Transportsector, inmiddels ingevuld
Deze bijzonder leuke vacature hebben wij eind december 2016 gegund gekregen, en binnen enkele dagen uit ons eigen netwerk ingevuld. De nieuwe collega is op ZZP-basis begonnen, en stapt te zijner tijd over in dienstverband. Op deze manier is de klant maximaal geholpen. Zoals deze vacature, gaat het met de meeste vacatures die wij binnenkrijgen. Bijna alle vacatures worden vanuit ons actuele netw…

Deze bijzonder leuke vacature hebben wij eind december 2016 gegund gekregen, en binnen enkele dagen uit ons eigen netwerk ingevuld. De nieuwe collega is op ZZP-basis begonnen, en stapt te zijner tijd over in dienstverband. Op deze manier is de klant maximaal geholpen.

Zoals deze vacature, gaat het met de meeste vacatures die wij binnenkrijgen. Bijna alle vacatures worden vanuit ons actuele netwerk ingevuld voordat ze het advertentiestadium bereiken. Wij nodigen geĆÆnteresseerde IT-managers (startend, ervaren, IT-Directors en CIO's, zowel ZZP-ers als kandidaten die een vast dienstverband ambiĆ«ren) dan ook van harte uit om zich te melden zodra zij "in de markt" zijn, zodat we als puntje bij paaltje komt snel en adequaat kunnen schakelen.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht