(Leading) Functioneel Applicatiebeheerder - Dynamics NAV

(Leading) Functioneel Applicatiebeheerder - Dynamics NAV
Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF is een landelijke organisatie die fondsen werft om ruim 3.000 hoger opgeleide vluchtelingen te begeleiden bij hun studie en bij het vinden van werk. De organisatie is opgericht in 1948 en sindsdien hebben duizenden vluchtelingen uit vele landen een beroep gedaan op het UAF. Het UAF bezit het CBF-keurmerk voor goede doelen, is begunstigde van de Nationale…

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF is een landelijke organisatie die fondsen werft om ruim 3.000 hoger opgeleide vluchtelingen te begeleiden bij hun studie en bij het vinden van werk. De organisatie is opgericht in 1948 en sindsdien hebben duizenden vluchtelingen uit vele landen een beroep gedaan op het UAF. Het UAF bezit het CBF-keurmerk voor goede doelen, is begunstigde van de Nationale Postcode Loterij en heeft ruim 26.000 individuele donateurs.

Binnen het UAF werken zo’n 100 bevlogen professionals op vijf verschillende afdelingen. ICT valt binnen de afdeling Staf.

UAF is nu nog gevestigd aan het Wilhelminapark in Utrecht, maar zal daar gaan vertrekken. De nieuwe lokatie is nog niet bekend maar zal zich binnen 10 loop-minuten van een NS-station binnen de gemeente Utrecht bevinden.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht