IT Service Manager - Logistiek

IT Service Manager - Logistiek
In de afgelopen jaren zijn IT en de business naast elkaar hard gegroeid. Het is de hoogste tijd om de afstemming tussen beiden te gaan structureren. Met Service Management is nog geen enkele ervaring, het moet op de kaart gezet worden. Wij zijn op zoek naar iemand die enerzijds "al geweest is waar wij naar toe gaan", en anderzijds de huidige organisatie met haar groeistuipen begrijpt, en k…

In de afgelopen jaren zijn IT en de business naast elkaar hard gegroeid. Het is de hoogste tijd om de afstemming tussen beiden te gaan structureren. Met Service Management is nog geen enkele ervaring, het moet op de kaart gezet worden.

Wij zijn op zoek naar iemand die enerzijds "al geweest is waar wij naar toe gaan", en anderzijds de huidige organisatie met haar groeistuipen begrijpt, en kan helpen te ontwikkelen. Een ervaren Service Manager dus, die ervaring heeft met het neerzetten van het vakgebied. Die de IT begrijpt, maar ook de wondere wereld van de warehousing. Die de vaardigheid heeft om bruggen te slaan, en verwachtingen op alle niveaus te managen. Die een dienstverlener in hart en nieren is. Die pro-actief denkt en schakelt. Die ook vloeiend in het Engels is, en ervaring heeft met het communiceren met Europese stakeholders. Die zich kan verplaatsen in de uitdagingen van de business.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht