Senior Systeembeheerder

Senior Systeembeheerder
Wij zijn dringend op zoek naar een Senior Systeembeheerder. Het betreft een tijdelijke functie, voor 6 maanden. Zowel inzet als ZZP-er als in een verloningsconstructie zijn mogelijk. De organisatie is de kwaliteit van zijn ICT aan het opschalen. Er zijn veel legacy-systemen, en niet alles is zo gestructureerd als gewenst is. De weg naar boven zal hobbelig zijn. Als aanvulling op het beheersteam…

Wij zijn dringend op zoek naar een Senior Systeembeheerder. Het betreft een tijdelijke functie, voor 6 maanden. Zowel inzet als ZZP-er als in een verloningsconstructie zijn mogelijk.

De organisatie is de kwaliteit van zijn ICT aan het opschalen. Er zijn veel legacy-systemen, en niet alles is zo gestructureerd als gewenst is. De weg naar boven zal hobbelig zijn. Als aanvulling op het beheersteam wordt nu tijdelijk versterking gezocht. De nieuwe collega wordt ingezet voor beheer van de bestaande systemen zodat de zittende collega wordt vrijgespeeld voor het vernieuwingsproject.

Planning: Inschrijving sluit donderdagmiddag 28 januari al. Maandagmiddag 1 februari vinden de gesprekken plaats bij de klant, daarna binnen 1 tot 2 dagen besluitvorming, formalisatie en start.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht