Senior ICT Consultant Regio Alkmaar

Senior ICT Consultant Regio Alkmaar
Als Senior ICT Consultant implementeer je zelfstandig of in teamverband de ICT oplossingen voor de klanten van onze opdrachtgever, zowel on-premise, in Data centers, in de Cloud, of een combinatie hiervan. Je draagt tevens zorg voor het uitvoeren van hoogwaardig beheer en changes voor klanten met complexe ICT omgevingen (o.a. Windows Server, Storage, Virtualisatie). Je bent een volwaardig techn…

Als Senior ICT Consultant implementeer je zelfstandig of in teamverband de ICT oplossingen voor de klanten van onze opdrachtgever, zowel on-premise, in Data centers, in de Cloud, of een combinatie hiervan. Je draagt tevens zorg voor het uitvoeren van hoogwaardig beheer en changes voor klanten met complexe ICT omgevingen (o.a. Windows Server, Storage, Virtualisatie). Je bent een volwaardig technisch sparringpartner voor zowel klanten als de interne organisatie. Je geeft technische trainingen en presentaties aan de collega Consultants en bent bereid om zelf trainingen te volgen om je kennis up-to-date te houden.

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring bij een ICT dienstverlener, bijvoorbeeld als Migratiespecialist of Field Engineer. Je hebt een MSCE certificering en beschikt over een HBO werk- en denk niveau; een afgeronde opleiding op dit niveau heeft de voorkeur. Naast de kennis van Microsoft server omgevingen ben je bekend met één of meer van de volgende specialisaties: Virtualisatie (Server, Desktop en/of Applicatie), Server Based Computing, Central Storage, Networking en/of Microsoft Cloud. Daarnaast is kennis van basisprincipes als ITIL en Pince2 een pré. Een brede kennis van ICT architecturen wordt beschouwt als een ‘must’.

Uiteraard heb je goede communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands en Engels. Je bent gedreven en weet je enthousiasme over te brengen op klanten en collega’s. Je weet van aanpakken en toont flexibiliteit en stressbestendigheid als daarom wordt gevraagd. Je weet je snel in te leven in de behoefte van de klant en dit te vertalen naar concrete oplossingen.

De procedure bestaat uit een kennismakingsgesprek bij Regio Talent, waarna bij gebleken geschiktheid online ICT kennis wordt getest. Hierna zullen de gesprekken bij onze opdrachtgever plaatsvinden.

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op Tijmen Grondhout en/of Jeroen Veerman van Regio Talent, T +31 (0)72 - 512 47 63. Solliciteren kan het beste via de sollicitatie knop. 

Voor onze opdrachtgever, een grote ICT dienstverlener, zijn wij op zoek naar een Senior ICT Consultant. Ben jij geïnteresseerd om te werken bij een snelgroeiende, dynamische en informele organisatie in de regio? Dan is dit een unieke mogelijkheid voor jou!

Onze opdrachtgever is onderdeel van een samenwerkingsverband van ICT dienstverleners en biedt volop kansen om door te groeien. Zij zijn voornamelijk sterk in grotere kantoorautomatiseringsprojecten op het gebied van infrastructuur en informatiedeling, zoals migratietrajecten en inrichtingsvraagstukken. Een groot deel van hun klanten zit in de regio Noord-Holland-Noord, tevens hebben zij ook een flink aantal internationale klanten.

Het bedrijf is te typeren als een no-nonsense bedrijf waarbij veel aandacht is voor de kennisontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Zij gebruiken de nieuwste technieken en zijn vooruitstrevend in hun markt. Ze hebben een enthousiast team en een hecht team. Kortom, voor een ambitieuze ICT’er een prima bedrijf om bij aan te sluiten.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht