Manager Compensation & Benefits / HR Analytics (1Fte)

Manager Compensation & Benefits / HR Analytics (1Fte)
Manager Compensation & Benefits / HR Analytics (1Fte) Organisatie: Van Gansewinkel Groep BV Locatie: Eindhoven Dienstverband: Vast Opleidingsniveau: WO Uren: 32 tot 40 uur per week Carrier niveau: Leidinggevende Salaris: Marktconform Plaatsingsdatum: 17-10-2016 15:46:57 Bedrijfsprofiel:  Functieomschrijving Van Gansewinkel Groep is zowel afvaldienstverlener als gro…

Manager Compensation & Benefits / HR Analytics (1Fte)

Organisatie: Van Gansewinkel Groep BV

Locatie: Eindhoven
Dienstverband: Vast
Opleidingsniveau: WO
Uren: 32 tot 40 uur per week
Carrier niveau: Leidinggevende
Salaris: Marktconform
Plaatsingsdatum: 17-10-2016 15:46:57

Bedrijfsprofiel: 

Functieomschrijving

Van Gansewinkel Groep is zowel afvaldienstverlener als grondstoffen- en energieleverancier en zamelt afval in en bewerkt of verwerkt dit afval tot grondstoffen en energie. Onze markt is uitdagend en dynamisch. Op dit moment is de Benelux onze thuismarkt en met 4.350 medewerkers en een jaaromzet van ca. 1 miljard euro zijn we marktleider in de Benelux en beschikken we over een top-10 positie in Europa.

Voor de afdeling HR zijn wij op zoek naar een:

Manager Specialist Compensation & Benefits / HR Analytics (1Fte)

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het formuleren, ontwikkelen, optimaliseren en verder professionaliseren van het Compensation & Benefits beleid, incl. HR Analytics. Dit doe je o.a. door middel van het formuleren en genereren van en op executive level adviseren over HR-managementinformatie in de vorm van ken- en stuurgetallen en kwantitatieve en kwalitatieve analyses en het mede formuleren van het personeels- en arbeidsvoorwaardenbeleid voor de totale Van Gansewinkel Groep. Je schetst tevens de contouren van de arbeidsvoorwaarden en beheerst het beloningsbeleid alsmede de jaarlijkse beloningscyclus.

Je rapporteert aan de Manager HR Staff en geeft invulling aan alle processen en activiteiten binnen de HR-kolom, die het generen en analyseren van HR Ken- & Stuurgetallen tot doel hebben. Intern onderhoud je contact met MT-leden HR, HR collega’s en Managers van alle VG Bedrijfsonderdelen en BL Controllers. Extern onderhoud je contact met adviesbureaus en consultants.

Jouw belangrijkste werkzaamheden

 • Je vertaalt het (HR-)beleid van van Gansewinkel naar representatieve en valide ken- en stuurgetallen voor zowel de HR-discipline als directie en management.
 • Je initieert, implementeert en onderhoudt arbeidsvoorwaardenbeleid en bedrijfsregelingen en ziet toe op een juiste toepassing ervan.
 • Je initieert, ontwikkelt en implementeert instrumenten (beoordeling,- functioneringsmethodiek, verzuim, strategische personeelsplanning) op het gebied van arbeidsvoorwaarden en ziet toe op de uniformering en borging daarvan binnen de totale organisatie.
 • Je verhoogt in de gehele organisatie het bewustzijn van het belang en de toegevoegde waarde van kennis met betrekking tot HR metrics
 • Je definieert, stuurt en bewaakt alle relevante HR-dataverzameling en analyseert deze data, legt (kruis-)verbanden bloot en biedt daarmee inzichten die tot dan toe voor anderen niet zichtbaar waren.
 • Je inventariseert HR-informatiebehoeften van het senior management en doet voorstellen om op adequate wijze in deze behoeften te voorzien.
 • Je adviseert en stuurt het (HR-)management inzake de uitvoering/toepassing van databeheer en datarapportage.
 • Je fungeert als vraagbaak op gebied van informatiemanagement en data-analyse voor de gehele organisatie.
 • Je levert periodiek rapportages en management informatie aan de Manager HR Staff en de RvB.

 

Wat breng je mee?

 • Je hebt een opleiding op WO niveau afgerond, bij voorkeur in een van de volgende richtingen: Economie, Bedrijfskunde, HR, Finance.
 • Je hebt ongeveer 8 jaar werkervaring binnen het C&B gebied, incompany of als C&B Consultant
 • Je bent een expert op het gebied van data verzamelen, verwerken en analyseren en beschikt tevens over een ruime kennis van de hiertoe benodigde systemen;
 • Je hebt ervaring met het vertalen van beleid naar cijfermatige onderbouwingen. Uiteraard heb je een zeer goede kennis van excel en ben je in staat in te zoomen op details en analyses;
 • Je hebt veel kennis van regelgeving omtrent belonen en pensioenen;
 • Je hebt ervaring in het opzetten van multidisciplinaire projecten en het leiden hiervan;
 • Je beschikt over redactionele vaardigheden voor de ontwikkeling van rapportages, presentaties en dashboards;Je bent analytisch, besluitvaardig, hands-on, zelfstandig, sociaalvaardig, organisatiesensitief, klantgericht en je bent in staat op verschillende niveaus te werken.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat mag je van ons verwachten?
Een goed salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat we je een afwisselende en uitdagende baan kunnen bieden in een organisatie die volop in beweging is en waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk kunt gaan. Onze platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen. Onze sfeer is het beste te omschrijven als no nonsens, open en informeel, waarbij er ook voldoende ruimte is jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse?
Reageer dan uiterlijk 31 oktober a.s. via onderstaande 'Solliciteer' button.

Geef verder in je motivatiebrief aan, waarom jouw ervaring aansluit bij deze functie. We willen zien wie jij bent, waar jouw kracht ligt èn waarom jouw volgende uitdaging bij ons zou moeten zijn.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met: Frans Mutsaers (Manager HR Staff a.i.) of Walter van Dijk (Manager HR), beiden bereikbaar via: 040 – 7514000

Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door.

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dus niet op prijs gesteld en zal niet op worden gereageerd.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Eindhoven, Human resources, Compensation & Benefits specialist.

Solliciteren

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht