HR Manager -

HR Manager
 -
HR Manager, dit is je uitdagingOnze opdrachtgever behoort tot een grote internationale organisatie op het gebied van mobiliteit. Ze staan middenin onze snel veranderende maatschappij en hebben daardoor feilloos in de gaten hoe mobiliteit in Nederland dient mee te veranderen. In het kader van de gewenste commerciële propositie, staan ze aan de vooravond van een grootschalige transitie op het geb…
HR Manager, dit is je uitdaging
Onze opdrachtgever behoort tot een grote internationale organisatie op het gebied van mobiliteit. Ze staan middenin onze snel veranderende maatschappij en hebben daardoor feilloos in de gaten hoe mobiliteit in Nederland dient mee te veranderen. In het kader van de gewenste commerciële propositie, staan ze aan de vooravond van een grootschalige transitie op het gebied van cultuur, structuur en technologie. Vanwege deze toekomstige veranderingen zijn ze op zoek naar een ondernemende en klantgerichte HR Manager. Om de gestelde ambities te realiseren wordt er vanuit HR een meer overstijgend en strategische visie verwacht. Als HR Manager neem je dan ook zitting in het MT, signaleer je waar de organisatie behoefte aan heeft en waar de knelpunten zitten, en speelt hier op in.

Als HR Manager heb je de volgende brede verantwoordelijkheden:
- Volwaardig sparringpartner voor de directie, OR, vakbonden en lokale managers;
- HR beleid ontwikkelen, draagvlak voor vernieuwing creëren, implementeren en uitdragen;
- op proactieve wijze input leveren op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau;
- initiëren en leiden van HR projecten die voortkomen uit de transitie of groeiambitie.

Als HR Manager rapporteer je aan de Managing Director.

De uitdaging ga je aan bij een grote internationale organisatie op het gebied van mobiliteit
Vanwege de veranderende organisatie en het toenemende belang van HR is er binnen een van de Nederlandse organisaties behoefte ontstaan aan een single point of contact binnen HR: een ervaren, strategisch ingestelde maar ook pragmatische HR professional die het als een uitdaging ziet zijn of haar juridische en brede HR ervaring in te zetten en deze organisatie naar een hoger plan te tillen.
Ze zijn er dan ook op zoek naar een professionele en senior gesprekspartner voor de directie, iemand die draagvlak weet te creëren en zichtbare toegevoegde waarde biedt.
Jouw talent voor communicatie, conceptueel denkvermogen en proactieve houding voegen veel toe aan deze omgeving. Maar ook eigenschappen als toegankelijk, oplossingsgericht, open staan voor nieuwe ideeën, omgevingssensitief, loyaliteit en belangstellend zullen naadloos aansluiten op de omgeving en diens dynamiek. Omdat de HR Manager ook goed contact met de OR moet kunnen opbouwen en draagvlak voor vernieuwing dient te kunnen creëren zijn tevens aspecten als tact, enthousiasme, transparantie, bedrijfskundig inzicht en adviesvaardigheden en overtuigingskracht van essentieel belang.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij deze organisatie te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: klantgericht, innovatief, internationaal, een open cultuur en no nonsense.

De standplaats voor deze functie ligt het in hart van Nederland. Het is goed bereikbaar met het openbaarvervoer.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
- MT positie;
- nieuwe rol met veel mogelijkheden om HR verder te professionaliseren en een stempel te drukken op de organisatie;
- bruto jaarsalaris tussen de € 75.000 en € 90.000, afhankelijk van ervaring en expertise.

Dit breng jij voor de vacature HR Manager mee:
- Afgeronde universitaire opleiding zoals Rechten, Bedrijfskunde of HRM;
- stevige arbeidsrechtelijke ervaring als advocaat;
- minimaal 7 jaar ervaring met enkele jaren ervaring op MT niveau;
- schakelt makkelijk tussen strategische en tactische vraagstukken, maar operationele uitdagingen ga je ook niet uit de weg;
- balanceren tussen lange termijnvisie en hands-on mentaliteit met resultaat- en procesgerichtheid;
- uitstekend kunnen samenwerken, mensen en initiatieven verbinden en ben je service- en oplossingsgericht;
- uitstekende communicatievaardigheden in de Nederlandse en de Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.

Nog vragen?
Onze collega Nienke Sinnaeve neemt alle tijd om antwoord te geven via 0294-492368.

Solliciteren naar de vacature HR Manager?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen 2 weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht