HR Assistant -

HR Assistant
 -
HR assistant, dit is je uitdaging Onze opdrachtgever in Amsterdam is een toonaangevende organisatie in de entertainment branche. Het bedrijf is een van 's werelds grootste producenten voor televisie en film. Een omgeving waar de beroemdste films, spellen, muziek, dvd’s en pretparken worden gecreëerd. Het bedrijf laat hun medewerkers graag profiteren van de voordelen hiervan. Universeel omschrij…
HR assistant, dit is je uitdaging
Onze opdrachtgever in Amsterdam is een toonaangevende organisatie in de entertainment branche. Het bedrijf is een van 's werelds grootste producenten voor televisie en film. Een omgeving waar de beroemdste films, spellen, muziek, dvd’s en pretparken worden gecreëerd. Het bedrijf laat hun medewerkers graag profiteren van de voordelen hiervan. Universeel omschrijven de medewerkers het bedrijf als ‘collegiaal’ en ‘familiaal’. Het bedrijf heeft het succes al meer dan 90 jaar te danken aan de talent en toewijding van hun medewerkers. Als HR assistant lever je hier een eigen specifieke bijdrage aan.

Als HR assistant heb je de volgende verantwoordelijkheden:
- Voeren van de personeelsadministratie en ondersteunen bij ziekteverzuim;
- verantwoordelijk voor het recruitment- en onboardingproces en interne communicatie;
- bijdragen aan het voorbereidingen voor de salarissen;
- eerste aanspreekpunt voor personeel en leidinggevenden vanuit de organisatie;
- bijdragen aan internationale projecten.

Als HR assistant rapporteer je aan de HR manager.

De uitdaging ga je aan bij een internationale entertainment organisatie
Met kantoren over de hele wereld is dit een grote naam in de film en televisiewereld. Op het kantoor in Amsterdam is de sfeer informeel. Je hebt veel contact met collega’s van verschillende afdelingen en je directe collega’s.

Het HR team bestaat uit vier personen: nog een HR assistant, een HR manager en de HR director. Als HR assistant ondersteun je direct de HR manager en pak je proactief zaken op. Jouw stressbestendigheid, betrokkenheid, toewijding aan de organisatie en zelfstandige werkhouding voegen veel toe aan deze omgeving.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij onze opdrachtgever te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: informeel, open sfeer, internationaal.

De locatie is prima bereikbaar met de auto. Kom je met de trein vanuit bijvoorbeeld Utrecht, Haarlem of Amsterdam? Dan stap je uit op station Amsterdam Centraal. Vanaf hier ben je met de (OV)-fiets binnen tien minuten op kantoor.?

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
- Vaste fulltime positie;
- salaris max. € 2.800,- op basis van 40 uur;
- mogelijkheid om bij te dragen aan internationale projecten;
- leuke kortingen en extraatjes op de producten en diensten van het bedrijf.

Dit breng jij voor de HR assistant vacature mee:
- Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen HR;
- minimaal hbo werk- en denkniveau;
- uitstekende beheersing van de Engelse taal (voertaal) in woord en geschrift;
- accuratesse en integer, sterke planning en organisatie skills;
- verantwoordelijk en zelfstandig, zelfstartend en kunnen meedenken.

Nog vragen?
Onze collega Milou Koreman neemt alle tijd om antwoord te geven via 0294-492347.

Solliciteren naar de vacature HR assistant?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we maar wat graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de website. Je kan er op rekenen dat je binnen 2 weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht