HR medewerker - PontMeyer N.V.

HR medewerker
 -
PontMeyer N.V.
HR Medewerker, dit is je uitdagingEen dag uit het leven van een HR medewerker bij PontMeyer in Zaandam: je start je computer op, bekijkt welke nieuwe e-mails er binnen zijn gekomen en bepaalt de prioriteiten van jouw dag. Gedurende de dag heb je regelmatig contact met de HR adviseur, die in het land is, over de lopende zaken, prioriteiten en ad-hoc werkzaamheden.Je hoort dat er voor de vacature…
HR Medewerker, dit is je uitdaging
Een dag uit het leven van een HR medewerker bij PontMeyer in Zaandam: je start je computer op, bekijkt welke nieuwe e-mails er binnen zijn gekomen en bepaalt de prioriteiten van jouw dag. Gedurende de dag heb je regelmatig contact met de HR adviseur, die in het land is, over de lopende zaken, prioriteiten en ad-hoc werkzaamheden.
Je hoort dat er voor de vacature uit jouw regio een passende kandidaat is gevonden en begint meteen met het maken van zijn arbeidsovereenkomst. Nadat deze ondertekend is loop je hem nog even door en verstuur je hem. Na de lunch ga je met onze recruiter een vacaturetekst opstellen voor een nieuwe HR collega. De beoordelings- en salarisronde komt er weer aan, je wilt graag starten met de voorbereidingen hiervan. Je checkt bij je manager of je hier vandaag al wat voor in gang kunt zetten. Voor je naar huis gaat bel je nog even met je HR adviseur om de dag af te ronden. Binnen deze informele en professionele organisatie is geen dag hetzelfde. Omdat er genoeg te doen is op de afdeling, zijn jouw ideeën en initiatieven zeer welkom. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen.

Als HR medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden:
- Actieve bijdrage leveren aan de optimalisatie van de administratieve processen;
- advisering leidinggevenden en medewerkers inzake toepassing en interpretatie van de CAO’s en het personeelsbeleid, gevraagd en ongevraagd advies geven aan HR adviseurs;
- uitvoeren van administratieve werkzaamheden als correspondentie, archivering en registratie;
- verwerken van mutaties in het salarissysteem (Unit4);
- overzichten en rapportages voor het management opleveren;
- alle overige voorkomende HR gerelateerde werkzaamheden.

De uitdaging ga je aan bij PontMeyer
De naam PontMeyer is in de bouw niet meer weg te denken. Met 45 vestigingen door heel het land is men de grootste hout-, plaat- en bouwmaterialenleverancier van Nederland. Succes dat deels is toe te kennen aan de topkwaliteit van de materialen die men levert, maar dat men bovenal te danken heeft aan de ruim 700 uiterst betrokken medewerkers. Stuk voor stuk unieke mensen die graag meer maken van hun werk. Mensen die zich realiseren dat zij de onmisbare schakel vormen in het contact met klanten en leveranciers binnen hun eigen team en binnen de PontMeyer organisatie. Slagvaardige teamspelers dus, waarop de organisatie én bouwend Nederland graag rekent.

Als HR medewerker krijg je er acht nieuwe collega’s bij. Het team bestaat uit één andere HR medewerker, een coördinator opleidingen, drie HR adviseurs, een arbo-coördinator, een recruiter en een HR manager. Jouw gezonde dosis humor, stevige persoonlijkheid die de touwtjes in handen houdt en uitstekende vaardigheden in organiseren en coördineren, voegen veel toe aan deze omgeving.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij deze organisatie te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: professionele maar informele werkomgeving, continue in beweging en met een goed toekomstperspectief.

Kom je met de auto naar kantoor? Geen probleem, er is voldoende eigen parkeergelegenheid. Het kantoor in Zaandam is vanuit bijvoorbeeld treinstation Amsterdam Centraal zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waarbij er een directe bus na 20 minuten voor de deur stopt.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
- Vaste rol bij een professionele en informele organisatie met een goed salaris € 31.500 – € 34.000 afhankelijk van de werkervaring;
- doorgroeimogelijkheden binnen HR op termijn;
- omgeving waar naast hard werken aandacht is voor de werksfeer en -plezier.

Dit breng jij voor de vacature HR Medewerker mee:
- Fulltime beschikbaarheid;
- afgeronde hbo opleiding Personeel & Arbeid;
- drie tot vijf jaar relevante werkervaring;
- gedegen kennis op het gebied van HR en wetgeving;
- klantgerichtheid, communicatief sterk, nauwkeurig, stressbestendig, helikopterview.

Nog vragen?
Onze collega Milou Koreman neemt alle tijd om antwoord te geven via 0294492347.

Solliciteren naar de vacature HR Medewerker?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen een week een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht