HR Medewerker a.i. -

HR Medewerker a.i.
 -
HR Medewerker a.i., dit is je uitdaging Onze opdrachtgever in de regio het Gooi en omstreken is een vereniging die midden in de maatschappij staat. Zij hebben hart voor de natuur. Heb jij als HR Medewerker a.i. hart voor het HR vak en een maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Vind je het daarnaast leuk om bezig te zijn met een stuk applicatiebeheer van Beaufort? Als je op korte termijn b…
HR Medewerker a.i., dit is je uitdaging
Onze opdrachtgever in de regio het Gooi en omstreken is een vereniging die midden in de maatschappij staat. Zij hebben hart voor de natuur. Heb jij als HR Medewerker a.i. hart voor het HR vak en een maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Vind je het daarnaast leuk om bezig te zijn met een stuk applicatiebeheer van Beaufort? Als je op korte termijn beschikbaar bent, dan is deze tijdelijk rol op jouw buik geschreven. Vier à vijf maanden lang ondersteun jij de HR afdeling en zorg je ervoor dat de administratie een geoliede machine wordt.

Als HR Medewerker a.i. heb jij de volgende verantwoordelijkheden:
- Controleren, invoeren en bewaken van de in-, door- en uitstroom administratie;
- eerstelijns aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers;
- personeelsmutaties controleren en toetsen aan de wet en aan het personeelsbeleid;
- verstrekken van informatie aan medewerkers en leidinggevenden over arbeidsvoorwaarden en werkprocedures, alsmede het beantwoorden van vragen over het gebruik van self-service;
- werken met het personeelsinformatiesysteem Beaufort en het HR portaal YouForce.

Als HR Medewerker a.i. rapporteer je aan de teamleider van de HR Servicedesk.

De uitdaging ga je aan bij een vereniging die midden in de maatschappij staat
Onze opdrachtgever in de regio Gooi en omstreken is een non profit organisatie. Zij zijn gevestigd in een prachtig idyllisch pand waar een informele sfeer heerst.
Jij werkt één op één met een HR collega. Zowel in teamverband als zelfstandig werken vind je heerlijk. Jouw servicegerichtheid en kennis om met verschillende systemen (Beaufort en Youforce) te werken voegen veel toe aan deze omgeving. Je beschikt daarnaast over een pro-actieve benadering en drive om zaken te optimaliseren en te innoveren.

Jouw werkplek is in de regio Gooi en omstreken. Per auto is het goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Er is voldoende parkeergelegenheid. Per openbaar vervoer is de bereikbaarheid ook prima. Vanaf station Hilversum is er bijvoorbeeld een rechtstreekse busverbinding die voor de deur stopt.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
- 32 tot 40 uur werken op basis van detachering via Rvdb;
- bijzonder mooie werkomgeving, midden in de natuur.

Dit breng jij voor de vacature HR medewerker a.i. mee:
-drie tot vijf jaar relevante HR werkervaring;
-mbo+ of hbo diploma richting HR;
-ervaring met een MSS/ESS systeem en bij voorkeur met Beaufort en Youforce;
-affiniteit met het werken met geautomatiseerde systemen;
-teamplayer en gedreven om resultaten te boeken.

Nog vragen?
Onze collega's Nadia Taadou en MilouKoreman nemen alle tijd om antwoord te geven via 0294 49 23 57 of 0294 49 23 47.

Solliciteren naar de vacature HR Medewerker a.i.?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we maar wat graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen 2 weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht