Stagiair(e) journalistiek - RvdB

Stagiair(e) journalistiek
 -
RvdB
Stagiair(e) journalistiek, dit is je uitdagingDroom jij ervan dat jouw artikelen een groot publiek bereiken? Dat mensen een goed beeld van de werkelijkheid vormen dankzij jouw woorden en verhalen? Dan schuilt er een echte journalist in jou. Je bent constant op zoek naar de juiste woorden, nieuwsgierig over alles wat er om je heen gebeurt en schrijft over alles wat los en vast zit. De HRtop100 k…
Stagiair(e) journalistiek, dit is je uitdaging
Droom jij ervan dat jouw artikelen een groot publiek bereiken? Dat mensen een goed beeld van de werkelijkheid vormen dankzij jouw woorden en verhalen? Dan schuilt er een echte journalist in jou. Je bent constant op zoek naar de juiste woorden, nieuwsgierig over alles wat er om je heen gebeurt en schrijft over alles wat los en vast zit. De HRtop100 kan zo’n journalist is spe zoals jij een ideale omgeving aanbieden om ervaring op te doen. Start jij als stagiair(e) jouw journalistieke carrière bij de HRtop100?

Als stagiair journalistiek leer je het volgende bij ons:
• Content creëren voor de website en de social media kanalen;
• voorbereiden en uitvoeren van interviews met HR leiders van Nederland;
• redigeren en publiceren van nieuwsberichten en blogs;
• verbeteren van bestaande teksten en omschrijvingen van het event;
• verslaglegging van de HRtop100 verzorgen.

De uitdaging ga je aan bij de HRtop100
De HRtop100 is een podium waarop HR leiders in Nederland zich laten zien. Wie is wie in de top van HR en wat is hun visie? Het doel is inspiratie en inzichten delen. Eenmaal per jaar komen de HR leiders bij elkaar op het HRtop100 event. De HRtop100 is een initiatief van HRcommunity en Rvdb:

HRcommunity
HRcommunity is in een community in Nederland van rond de 80.000 mensen die werkzaam - of geïnteresseerd - zijn in HR. Iedere dag zijn wij bezig om de mensen uit onze community te verbinden. Dat doen wij online (via vacatures, kennis, producten, opleidingen, discussies en nieuws) en live via onze eigen succesvolle bijeenkomsten.

Rvdb
Jaarlijks spreken we bij Rvdb meer dan 2000 HR professionals. Over waar zij mee bezig zijn, waar ze staan en waar ze zich naar toe willen ontwikkelen. Dat proberen we te verbinden aan onze opdrachtgevers die continu op zoek zijn naar nieuwe talenten en HR expertise. Onze klanten en kandidaten nodigen wij uit aan onze keukentafel. Omdat het gezellig is én omdat we zo onze kwaliteit hoog kunnen houden. We weten daardoor welke HR vraagstukken leven en door scherpte in de gesprekken aan te brengen, komen we tot pragmatische oplossingen. We helpen organisaties in een breed scala van branches, retail, multinationals, industrie, overheid, door het hele land, met één verbindende factor: ze vinden het leuk om met ons te werken. En wij met hen.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is voor de HRtop100 te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: energiek, ambitieus en informeel.

Je werkzaamheden voor de HRtop100 vinden vooral plaats bij B-Amsterdam, de thuisbasis van HRcommunity. Dit spectaculaire kantoor vol inspiratie is goed te bereiken met de auto. Vanaf het metrostation Henk Sneevlietweg is het 10 minuten lopen. Samen met een HRtop100 collega ben je ook veel onderweg voor alle interviews.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:

• Stagevergoeding van € 300,- per maand op basis van 40-urige werkweek;
• goede stagebegeleiding waarbij jouw ontwikkeling en werkervaring voorop staat.

Dit breng jij voor de meewerkstage journalistiek mee:

• Je volgt op dit moment een journalistieke, communicatie of media georiënteerde opleiding;
• buitengewoon gevoel voor communicatie;
• energie krijg jij van teksten schrijven;
• affiniteit met redigeren;
• tot in de puntjes beheersing van de Nederlandse taal;
• open persoonlijkheid en oplossingsgericht;
• interesse in de social media kanalen LinkedIn en Twitter.

Nog vragen?
Onze collega Simone van Veen neemt alle tijd om antwoord te geven via +316 10 14 48 78.

Solliciteren naar de vacature stagiair(e) journalistiek?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we maar wat graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen een week een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht