Medewerker Personeels- en Salarisadministratie -

Medewerker Personeels- en Salarisadministratie
 -
Medewerker Personeels- en Salarisadministratie, dit is je uitdagingOnze opdrachtgever in Zuid- Holland heeft een groot aantal transportdiensten onder één dak en meer dan 200 ervaren medewerkers in dienst. Zij staan allemaal open voor innovaties. Hierdoor zijn zij een betrouwbare en gecertificeerde partner in de transportwereld. Ook intern doen zij goede zaken. Het bedrijf heeft goed werkgeversc…
Medewerker Personeels- en Salarisadministratie, dit is je uitdaging
Onze opdrachtgever in Zuid- Holland heeft een groot aantal transportdiensten onder één dak en meer dan 200 ervaren medewerkers in dienst. Zij staan allemaal open voor innovaties. Hierdoor zijn zij een betrouwbare en gecertificeerde partner in de transportwereld. Ook intern doen zij goede zaken. Het bedrijf heeft goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan en een sociaal beleid gericht op betrokkenheid en ontwikkeling van werknemers. Jij kan als medewerker personeel- en salarisadministratie jouw toegevoegde waarde laten zien door alle vragen van collega’s over salaris, arbeidsvoorwaarden en overige P&O gerelateerde onderwerpen te beantwoorden.

Als medewerker PSA heb je de volgende verantwoordelijkheden:
- Invoeren, verwerken en controleren van personeelsmutaties in het personeel- en informatiesysteem AFAS;
- controleren van de salarisstroken en berekeningen;
- opstellen van contracten, brieven en overige personeelsdocumenten;
- fungeren als vraagbaak voor collega’s voor personeels- en salaris gerelateerde zaken;
- ondersteunen bij het werven en selecteren van nieuwe medewerkers, de uitvoering van het verzuimbeleid en het toepassen van de juiste personeelsinstrumenten;
- op de hoogte zijn van laatste ontwikkelingen op het gebied van geldende wet- en regelgeving.

Als medewerker PSA rapporteer je aan het hoofd P&O.

De uitdaging ga je aan bij een gerenommeerd bedrijf op het gebied van transport en logistiek
Binnen deze platte organisatie ben je als Medewerker Personeels- en Salarisadministratie samen met het Hoofd P&O verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie. Daarnaast ondersteun je in alle P&O gerelateerde taken. Als medewerker Personeels- en Salarisadministratie ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van geldende wet- en regelgeving. Ook ben je zeer kundig en leergierig op het gebied van loonadministratie. Jouw enthousiasme, daadkracht, dienstverlenende en doortastende houding voegen veel toe aan deze omgeving.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij deze organisatie te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: informeel en mensgericht, laagdrempelig en no nonsens, ruimte voor humor, hoog werktempo en afwisseling, loyale en betrokken werknemers.

Kom je met de auto naar kantoor? Geen probleem, er is voldoende eigen parkeergelegenheid. Ook is er een bushalte op ongeveer vijf minuten loopafstand.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
- Goed arbeidsvoorwaardenpakket en een mooi bruto jaarsalaris €33.700 - 41.500 op basis van 40 uur per week;
- afwisselend takenpakket door de mogelijkheid om te ondersteunen in overige P&O gerelateerde taken;
- informele, open werksfeer gericht op goed werkgeverschap.

Dit breng jij voor de vacature medewerker P&O mee:
- Minimaal mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde administratieve en/of Personeel & Arbeid gerelateerde opleiding;
- minimaal 2 jaar vergelijkbare werkervaring als medewerker Personeels- en Salarisadministratie;
- per begin oktober 40 uur beschikbaar in omgeving Zuid-Holland;
- kennis van en ervaring met personeelsadministratiesystemen;
- PDL-diploma en ervaring met AFAS profit is een sterke pré;
- accuraat en cijfermatig inzicht, daadkracht en vermogen om snel te schakelen, stevige, standvastige en open persoonlijkheid met sterke communicatievaardigheden.

Nog vragen?
Onze collega Milou Koreman neemt alle tijd om antwoord te geven via 0294-492347.

Solliciteren naar de vacature P&O medewerker?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen twee weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht