Manager HR Expertise Center - Telegraaf Media Management B.V.

Manager HR Expertise Center
 -
Telegraaf Media Management B.V.
Manager HR Expertisecentrum dit is je uitdagingTelegraaf Media groep (TMG) heeft niet voor niets het motto ‘Mensen Maken Media’. Zij zijn constant in beweging. Ook HR zit niet stil. Na een transitie binnen de HR afdeling en de introductie van het Ulrich model (per 1 juli jl. met o.a. meer HR verantwoordelijkheid in de lijn) is de HR afdeling in 4 divisies verdeeld. Eén van deze divisies is het …
Manager HR Expertisecentrum dit is je uitdaging
Telegraaf Media groep (TMG) heeft niet voor niets het motto ‘Mensen Maken Media’. Zij zijn constant in beweging. Ook HR zit niet stil. Na een transitie binnen de HR afdeling en de introductie van het Ulrich model (per 1 juli jl. met o.a. meer HR verantwoordelijkheid in de lijn) is de HR afdeling in 4 divisies verdeeld. Eén van deze divisies is het Expertise Centrum. Hier werken HR Experts, HR Beleidsmakers, Learning & Development Adviseurs en HR Project Adviseurs samen. Vanaf het moment dat jij werkzaam bent bij TMG in Amsterdam zorg jij voor vernieuwing en voor verbinding binnen dit team en werk je nauw samen met de andere HR divisies en de Business.

Als Manager HR Expertisecentrum heb je de volgende verantwoordelijkheden:
- Inspireren en aansturen van een team van ervaren professionals, gericht op het ontwikkelen van een innovatief, toekomstbestendig HR beleid voor de organisatie;
- inventariseren en vereenvoudigen van de HR processen om zo HR in de lijn succesvol vorm te geven en bij te dragen aan de (strategische) organisatiedoelstellingen;
- adviseren van directie en management en participeren in het HR MT;
- implementeren van het innovatieve HR beleid in samenwerking met HR Business Partners, Expertisecentrum, Recruitment en Shared services;
- je bent budgetverantwoordelijk en stuurt hierop vanuit een bedrijfseconomisch inzicht.

Als Manager HR Expertisecentrum rapporteer je aan Directeur Concern HR.

De uitdaging ga je aan bij TMG
TMG is één van de grootste beursgenoteerde mediabedrijven van Nederland. De kernactiviteit is het creëren en vermarkten van content. Hoofdmerken zijn De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé, VROUW, een aantal sterke regionale dagbladen zoals het Haarlems Dagblad en het Noord-Hollands Dagblad, en Radio Veronica, Classic FM en Sky Radio. Daarnaast is er TMG Digital; een inspirerende start up omgeving met veel titels in de dynamische wereld van de Telegraaf Media Groep zoals speurders.nl, relatieplanet.nl, JAAP.nl, geenstijl.nl, blogsociety.nl, botentekoop.nl, gaspedaal.nl, dumpert.nl. Deze merken vormen het hart van het bedrijf. Het is de uitdaging om de consument optimaal te bedienen met nieuws en entertainment, op elk moment van de dag en via alle beschikbare distributievormen. Geen enkele dag is hetzelfde in deze dynamische omgeving, waar HR in de lijn ligt.
Samenwerken, innovatie, integer en klantgerichtheid zijn de kernwaarden van TMG. Collega’s zijn nieuwsgierig, omarmen innovaties en zijn onafhankelijk. Als Manager HR Expertisecentrum geef jij leiding aan HR Experts, HR Beleidsontwikkelaars, L&D adviseurs en HR Projectadviseurs. Jouw kennis van veel HR thema’s, innovatief vermogen, verbindende kracht en energie voegen veel toe aan deze omgeving.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij TMG te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: geen dag is hetzelfde, continu in beweging, ruimte voor ambitie en ondernemerschap.

TMG is vanuit bijvoorbeeld Amsterdam, Schiphol of Leiden goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het kantoor ligt op enkele minuten lopen vanaf Station Sloterdijk. Kom je met de auto naar kantoor? Dan ligt het vlakbij de Ring A10 West en is er voldoende parkeergelegenheid.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
- Salaris circa € 85.000 bruto per jaar plus variabele beloning, leaseauto/mobiliteitsbudget en variabele beloning;
- dagelijks de krant op de mat;
- omgeving waarin je met jouw ervaring de transitie van HR kan vormgeven binnen jouw expertisecentrum;
- uitdagende rol in een ambitieuze, professionele, resultaatgerichte werkomgeving waar groei en vernieuwing 24/7 aanwezig is.

Dit breng jij voor de vacature Manager HR Expertisecentrum mee:
- Wo werk- en denkniveau;
- 10 jaar inhoudelijk relevante ervaring, aangevuld met minimaal 5 jaar managementervaring;
- ervaring in een soortgelijke branche of zakelijke dienstverlening is een pré;
- visie op HR en de vertaalslag kunnen maken naar de organisatie;
- lef en energie om de veranderingen te realiseren samen met het team en de business;
- sensitiviteit zowel organisatiegericht als naar de individuele medewerkers en collega’s.

Nog vragen?
Onze collega’s Bob Smits en Irene Beekmans nemen alle tijd om antwoord te geven via 0294-492353 en 0294-492334.

Solliciteren naar de vacature Manager HR Expertisecentrum?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen twee weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt. RvdB ondersteunt TMG exclusief in deze procedure. Kandidaten worden verzocht rechtstreeks contact op te nemen met RvdB. Onze opdrachtgever stelt reacties van andere bureaus niet op prijs.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht