Medewerker P&O - Logistiek en handelsbedrijf

Medewerker P&O
 -
Logistiek en handelsbedrijf
Medewerker P&O, dit is je uitdagingOnze opdrachtgever in de omgeving van Zuid Holland is één van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland. Met meer dan 400 vaste medewerkers houdt de organisatie zich bezig met handel/sourcing, logistieke diensten en research & development. De organisatie werkt al decennialang voor hun grootste klant, een toonaangevende Nederlandse supermarktketen. E…
Medewerker P&O, dit is je uitdaging
Onze opdrachtgever in de omgeving van Zuid Holland is één van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland. Met meer dan 400 vaste medewerkers houdt de organisatie zich bezig met handel/sourcing, logistieke diensten en research & development. De organisatie werkt al decennialang voor hun grootste klant, een toonaangevende Nederlandse supermarktketen. En daar zijn ze trots op. Onze opdrachtgever zorgt ervoor dat klanten succesvol en blij met hen zijn, maar ook dat men met elkaar plezier heeft in het werk. Het is een bedrijf van aanpakken. Als P&O medewerker kan jij je hier helemaal in vinden, neem je verantwoordelijkheid en lever je jouw eigen specifieke bijdrage aan het eindresultaat.

Als medewerker P&O heb je de volgende verantwoordelijkheden:
- Verzorgen van de volledige HR en salarisadministratie;
- fungeren als aanspreekpunt voor de externe payrollorganisatie waar de loonadministratie aan is uitbesteed;
- zorgdragen voor alle mutaties rondom en het beheren van de HR administratie in het personeelsinformatiesysteem Afas profit;
- eerstelijns aanspreekpunt van leidinggevenden en medewerkers;
- verzorgen van de ziekteverzuim administratie en assisteren, rapporteren en signaleren binnen de ziekteverzuimadministratie op basis van de van toepassing zijnde wetgeving;
- maken van (maatwerk) rapportages, verzamelen overzichtelijk weergeven van gegevens en signaleren bijzonderheden.

Als medewerker P&O rapporteer je aan het hoofd P&O.

De uitdaging ga je aan bij een marktleider op het gebied van groente- en fruithandel en logistiek.
Om de klanten optimaal te bedienen wordt er zeven dagen per week gewerkt. Veel afdelingen werken daarom in verschillende diensten. Veel medewerkers zijn al lang werkzaam voor de organisatie. Je proeft elke dag het plezier waarmee ze dat doen. Werken met een natuurproduct maakt het werk afwisselend, dynamisch en erg gespecialiseerd. Je krijg met onverwachte zaken te maken en veel deadlines.

De sfeer binnen de organisatie is informeel. Veel afdelingen zijn afhankelijk van elkaar en de nadruk ligt dan ook op de samenwerking hierin. Dat geeft een unieke sfeer.
Als medewerker P&O werk je in een team van in totaal vier P&O medewerkers en vier HR adviseurs. Jouw vlotte, energieke houding en servicegerichte en proactieve vaardigheden voegen veel toe aan deze omgeving.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij deze organisatie te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: informele en betrokken sfeer, focus op samenwerking, ruimte voor diversiteit, ideeën en eigen initiatief, maar ook zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Kom je met de auto naar kantoor? Geen probleem, er is voldoende eigen parkeergelegenheid. Het kantoor in Barendrecht is vanuit bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag en Dordrecht goed bereikbaar met openbaar vervoer. Vanaf het dichtstbijzijnde treinstation is het slechts tien minuten lopen naar kantoor.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
- Volledig flexibele 20-urige werkweek met een bruto jaarsalaris €30.000 - 35.000 op basis van 40 uur per week;
- bij drukte is meer werken mogelijk;
- reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
- zeer goed bereikbare werklocatie;
- werkomgeving waar veel aandacht wordt besteed aan werkplezier en sfeer.

Dit breng jij voor de vacature medewerker P&O mee:
- afgeronde hbo opleiding;
- per direct, minimaal 20 uur beschikbaar in omgeving Zuid-Holland;
- minimaal 1 jaar kennis van en ervaring met het voeren van een loonadministratie en mutaties;
- kennis van en ervaring met personeelsadministratiesystemen, ervaring met Afas profit is een sterke pre;
- vakvolwassen, zeer servicegericht en zorgvuldig, initiatiefrijk en sterke skills in plannen en organiseren.

Nog vragen?
Onze collega Milou Koreman neemt alle tijd om antwoord te geven via 0294-492347.
Solliciteren naar de vacature P&O medewerker?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen twee weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht