Stagiair(e) Recruitment - RvdB

Stagiair(e) Recruitment
 -
RvdB
Recruitment Stagiair(e), dit is je uitdagingBen jij continue naar matches aan het zoeken? Koppel jij je vrienden aan elkaar in de kroeg en zie jij de persoonlijkheidseigenschappen van jouw vrienden die anderen niet zien? Je denkt na over wat mensen motiveert en enthousiast maakt. Als je het ons vraagt moet je daar dan zeker je werk van maken! Start als stagiair(e) jouw recruitment carrière bij …
Recruitment Stagiair(e), dit is je uitdaging
Ben jij continue naar matches aan het zoeken? Koppel jij je vrienden aan elkaar in de kroeg en zie jij de persoonlijkheidseigenschappen van jouw vrienden die anderen niet zien? Je denkt na over wat mensen motiveert en enthousiast maakt. Als je het ons vraagt moet je daar dan zeker je werk van maken! Start als stagiair(e) jouw recruitment carrière bij Rvdb. Help onze recruitment consultants bij het werven, zoeken, beoordelen, spreken en matchen van top HR kandidaten voor klanten zoals Heineken, PostNL, ziekenhuizen en het Koninklijk Huis.

Verder leer jij in deze periode en ga je je bezighouden met:
• Proactief benaderen en searchen van kandidaten via LinkedIn & de Rvdb database;
• voeren van interviews waarbij ook online assessments worden ingezet;
• meedenken over het verbeteren van het recruitment proces;
• adviseren en ondersteunen bij het aantrekken en behouden van top talenten;
• gespreksregistratie en het opstellen van kandidaatsprofielen;
• opstellen en aanscherpen van functieprofielen en wervingsteksten.

De uitdaging ga je aan bij Rvdb
Jaarlijks spreken we bij Rvdb meer dan 2000 HR professionals. Over waar zij mee bezig zijn, waar ze staan en waar ze zich naar toe willen ontwikkelen. Dat proberen we te verbinden aan onze opdrachtgevers die continu op zoek zijn naar nieuwe talenten en HR expertise. Onze klanten en kandidaten nodigen wij uit aan onze keukentafel. Omdat het gezellig is én omdat we zo onze kwaliteit hoog kunnen houden. We weten daardoor welke HR vraagstukken leven en door scherpte in de gesprekken aan te brengen, komen we tot pragmatische oplossingen. We helpen organisaties in een breed scala van branches, retail, multinationals, industrie, overheid, door het hele land, met één verbindende factor: ze vinden het leuk om met ons te werken. En wij met hen.

RvdB is een HR dienstverlener met 65 dedicated collega’s. Als stagiair(e) Recruitment versterk jij het “sourcingsteam” van ongeveer 12 Recruitment Consultants. Jouw bevlogenheid, flexibiliteit, positieve energie en gezonde dosis humor voegen veel toe aan deze omgeving.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij Rvdb te werken. Dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: gezellig, jong, sportief en energiek. Maar ook zeker in voor een grapje, dolletje en een drankje.

Het hoofdkantoor/ thuishaven van Rvdb is momenteel nog in Weesp. Gelukkig gaan we in oktober 2016 verhuizen naar een prachtige nieuwe locatie in Amsterdam Zuidoost. Direct naast station Bijlmer Arena.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
• Stagevergoeding van € 400,00 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
• actief aan de slag met persoonlijke ontwikkeling;
• kans om recruitment ervaring op te doen voor verschillende organisaties en rollen;
• aanzienlijke verbreding van je (recruitment en HR) netwerk;
• heerlijke lunch aan onze gezellige keukentafel;
• smartphone.

Dit breng jij voor de vacature Recruitment Stagiair(e) mee:
• Volgt een relevante (psychologie, HRM, bedrijfskunde) opleiding op hbo of wo niveau;
• beschikbaar voor minimaal zes maanden;
• uitstekende Nederlandse & Engelse vaardigheden;
• lef, drive om te scoren, hands-on mentaliteit, flexibel en ondernemend om het beste uit jezelf te halen;
• een bak energie en de ambitie om hard te werken aan jouw recruitment carrière.

Nog vragen?
Onze collega Rick van den Bosch neemt alle tijd om antwoord te geven via 06-10992432.

Solliciteren naar de vacature Recruitment Stagiair(e)?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we maar wat graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de Rvdb-site. Je kan er op rekenen dat je binnen een week een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht