HR Officer -

HR Officer
 -
HR Officer, dit is je uitdagingOnze opdrachtgever in Amsterdam is een innovatieve organisatie binnen de IT. De organisatie bedient met ’s werelds grootste en betrouwbare netwerken een groot aantal ondernemingen uit diverse industrieën. Zij omarmen de nieuwste technologieën en zijn daarmee vastbesloten om te excelleren in ultieme klanttevredenheid. Dat is de commitment die zij vanaf dag één zijn…
HR Officer, dit is je uitdaging
Onze opdrachtgever in Amsterdam is een innovatieve organisatie binnen de IT. De organisatie bedient met ’s werelds grootste en betrouwbare netwerken een groot aantal ondernemingen uit diverse industrieën. Zij omarmen de nieuwste technologieën en zijn daarmee vastbesloten om te excelleren in ultieme klanttevredenheid. Dat is de commitment die zij vanaf dag één zijn aangegaan en waarop hun succes is gebaseerd. Voor de beweeglijke backoffice van deze organisatie zijn wij op zoek naar een HR Officer.
Heb jij de drive en daadkracht om bij te dragen aan de doelstelling van de organisatie?

Als HR Officer heb je de volgende verantwoordelijkheden:
• AFAS Profit: in dit human resource systeem stel je de standaarden, procedures en workflow op voor de van werknemersvragen, transacties en het beheer van human resources programma's;
• administratieve taken, zoals nauwkeurige correspondentie en archivering, met betrekking tot de instroom, doorstroom een uitstroom van nieuwe medewerkers en mutaties;
• administratie en registratie van verzuim in AFAS Profit;
• ondersteuning bieden aan de HR Business Partners en HR Directeur in alle HR gerelateerde zaken;
• management rapportages lever je tijdig en accuraat aan.

Als HR Support Officer rapporteer je aan de HR director.

De uitdaging ga je aan bij een internationale organisatie in de IT branche
Onze opdrachtgever in Amsterdam wordt gekenmerkt door het internationale, complexe en dynamische karakter. Geen enkele dag is hetzelfde in deze onderneming, waar HR in de lijn ligt.

Als HR Officer werk je nauw samen met de andere HR Officer en HR Business Partners. In totaal bestaat het team uit vijf personen. Jouw zelf startende vermogen, energie en verbindende vaardigheden voegen veel toe aan deze omgeving.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij deze organisatie te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: ambitieus, informele sfeer, continue in beweging.

Kom je met de auto naar kantoor? Geen probleem, er is voldoende eigen parkeergelegenheid. Het kantoor in Amsterdam is vanuit bijvoorbeeld treinstation BijlmerArena goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf dit station is er een directe busverbinding of ligt het kantoor op een kwartier loopafstand.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
• Goed salaris, circa € 2.700 – € 3.400 afhankelijk van de werkervaring;
• kans om veelgevraagde internationale werkervaring op te doen in een organisatie die continue in beweging is;
• werkomgeving waar veel aandacht wordt besteed aan leuke activiteiten zoals borrels en uitjes.

Dit breng jij voor de vacature HR Officer mee:
• twee tot vier jaar werkervaring in soortgelijke rol;
• hbo en/of wo diploma;
• 40 uur beschikbaar per uiterlijk 1 september;
• ruime ervaring met AFAS profit is een harde eis;
• ervaring in een soortgelijke omgeving is een sterke pré;
• vak volwassen, ambitieuze, ijverige en initiatiefrijke houding.

Nog vragen?
Onze collega Fleur van Veen neemt alle tijd om antwoord te geven via +31294492384

Solliciteren naar de vacature HR Officer?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen een week een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht