HRM Adviseur - Stern Groep N.V.

HRM Adviseur
 -
Stern Groep N.V.
HRM Adviseur, dit is je uitdagingStern is één van de grootste automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern stelt zich ten doel om de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Dealergroep Stern is voor haar cluster Stern 5, gevestigd te Purmerend met o.a. de merken Volkswagen en Audi in de portefeuille, op zoek naar ee…
HRM Adviseur, dit is je uitdaging
Stern is één van de grootste automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern stelt zich ten doel om de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Dealergroep Stern is voor haar cluster Stern 5, gevestigd te Purmerend met o.a. de merken Volkswagen en Audi in de portefeuille, op zoek naar een proactieve en daadkrachtige HRM Adviseur.

Al HRM Adviseur heb je de volgende verantwoordelijkheden:
- Business Partner voor clusterdirecteur, leidinggevenden en aanspreekpunt voor medewerkers op het gebied van personeelsbeleid en individuele personele zaken;
- ontwikkelen en bewaken van systemen, procedures en regelingen;
- zorgdragen voor in-, door- en uitstroom van medewerkers;
- begeleiden van performance management cyclus;
- volgen van HRM ontwikkelingen in de markt en daarop inspelen.

Als HRM Adviseur rapporteer je aan de clusterdirecteur en aan de Directeur HRM.

De uitdaging ga je aan bij Stern Groep NV
Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 2.200 medewerkers een omzet van meer dan € 1.000 miljoen op jaarbasis. Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern, 21 toonaangevende automerken op circa 85 verkooppunten. Daarnaast richt Stern zich in toenemende mate op het vermarkten van financiële- en andere mobiliteitsdiensten. Stern beschikt nagenoeg over landelijke dekking in Nederland met een focus op de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Groningen en Drenthe. Het hoofdkantoor van Stern is gevestigd in Amsterdam. Stern 5 (cluster) in Purmerend werkt met ruim 300 man in 18 vestigingen aan de verkoop van o.a. Volkswagen en Audi en heeft vorig jaar meer dan 7.000 nieuwe auto’s en bedrijfswagens verkocht. Als HRM Adviseur werk je nauw samen met de clusterdirecteur aan de professionalisering van dit cluster.

Je komt te werken in een team met twee HRM medewerkers en stuurt dit team ook aan. Jouw pro activiteit, analytische kijk en samenwerkingsgerichtheid dragen bij aan de verdere professionalisering van de HRM-dienstverlening.
De cultuur bij Stern kunnen we het best omschrijven als betrokken, ondernemend, resultaatgericht, hands-on en informeel.

Met de auto is het kantoor in Purmerend goed te bereiken vanaf Amsterdam in 20 minuten. In slechts 10 minuten loop je vanaf het station naar het kantoor.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
- Bruto marktconform salaris tussen € 3.500,- en € 5.000,- per maand;
- toekenning van een leaseauto kan onderdeel zijn van de arbeidsvoorwaarden;
- ruime doorgroeimogelijkheden;
- mogelijkheid om inrichting te geven aan organisatie breed specialisme.

Dit breng jij voor de vacature HRM Adviseur mee:
- Afgeronde hbo+ opleiding, in HRM of vergelijkbare achtergrond;
- minimaal 5 jaar werkervaring als HRM Adviseur of HR Business Partner;
- kennis van en/of ervaring in een soortgelijke organisatie is een pré;
- ervaring op het gebied van Management Development, Talent Management en Successieplanning is een pré;
- uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Nog vragen?
Onze collega’s Nienke Sinnaeve en Rick van den Bosch nemen alle tijd om antwoord te geven via 0294-492368 of 0294-492353.

Solliciteren naar de vacature HRM Adviseur?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen twee weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht