HR Business Partner - NBD Biblion

HR Business Partner
 -
NBD Biblion
HR Business Partner, dit is je uitdagingHerken je dat nostalgische gevoel als je een bibliotheek binnenloopt: Herinneringen naar spannende verhalen, muziek die je er ontdekte of de geur van boeken en de aangename stilte? De bibliotheekwereld is echter drastisch aan het veranderen. Bibliotheekvestigingen fuseren steeds vaker met andere cultuurinstellingen en boekencollecties verdwijnen naar de a…
HR Business Partner, dit is je uitdaging
Herken je dat nostalgische gevoel als je een bibliotheek binnenloopt: Herinneringen naar spannende verhalen, muziek die je er ontdekte of de geur van boeken en de aangename stilte? De bibliotheekwereld is echter drastisch aan het veranderen. Bibliotheekvestigingen fuseren steeds vaker met andere cultuurinstellingen en boekencollecties verdwijnen naar de achtergrond. Meer en meer krijgen bibliotheken een sociale functie en worden er lezingen en debatten georganiseerd, huiswerkbegeleiding verzorgd, taalhuizen voor vluchtelingen gestart en sollicitatietrainingen gegeven. NBD Biblion speelt op deze veranderingen bij haar klanten in en neemt momenteel ook de eigen organisatie onder de loep. Om die reden is NBD Biblion op zoek naar een vooruitstrevende, pragmatische en energieke HR Business Partner. Zie jij het als een uitdaging om op tactisch niveau mee te bouwen aan de nieuwe organisatie en heb je een can-do mentaliteit?

Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden:

- Gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen naar de algemeen directeur en het MT;
- ontwikkelen, implementeren, uitdragen en monitoren van integraal HR beleid;
- doorvoeren van een verdere professionaliseringsslag zodat HR een effectieve bijdrage levert aan de organisatiedoelstellingen;
- aansturen van twee HR medewerkers;
- opstellen van jaarplan en budgetverantwoordelijk.

Als HR Business Partner rapporteer je aan de algemeen directeur.

De uitdaging ga je aan bij NBD Biblion
NBD Biblion is hèt dienstverlenend bedrijf voor Nederlandse bibliotheken en (school)mediatheken. De organisatie levert onder andere uitleenklare boeken en selecteert, recenseert en beschrijft deze exemplaren. Daarnaast biedt ze een breed scala aan ondersteunende diensten en producten aan, zoals bindwijzen, themaboxen, promotiemateriaal, draaiboeken voor bijeenkomsten, data en metadata. NBD Biblion is onlangs een nieuwe weg ingeslagen en er vindt momenteel een cultuuromslag plaats van een hiërarchisch georganiseerde organisatie naar een laagdrempelige, innovatieve, flexibele, klant gedreven en samenwerkingsgerichte omgeving.
Jouw talent voor communiceren, projectmanagement, verantwoordelijkheidsgevoel en proactieve houding voegen daarom veel toe aan deze omgeving. Maar ook eigenschappen als resultaatgericht, gestructureerd, lef, organisatiebewustzijn, interpersoonlijke sensitiviteit en stressbestendig sluiten naadloos aan op deze omgeving.
Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij NBD Biblion te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: ambitieus, innovatief, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en informeel.

NBD Biblion is gevestigd in een prachtig state-of-the-art pand aan de rand van Zoetermeer. Vanaf Leiden, Gouda en Den Haag ben je met het openbaar vervoer ruim binnen het uur op deze inspirerende werkplek. Kom je met de auto naar kantoor? Geen probleem, er is voldoende parkeergelegenheid.

De vacature biedt meer dan een alleen een uitdaging:
- Uitdagende en afwisselende parttime (28 uur) functie in een dynamische omgeving;
- prettig werkklimaat en veel ruimte om je stempel op de veranderingen te drukken;
- ruim opleidingsbudget;
- salaris tussen de € 3.200 en € 4.250 op basis van 36 uur per week.

Dit breng jij voor de vacature HR Business Partner mee:
- Minimaal afgeronde hbo opleiding richting HR;
- tenminste 5 jaar vergelijkbare werkervaring binnen vooruitstrevende en commerciële (MKB) omgevingen;
- ervaring met begeleiden van reorganisaties en/of organisaties in verandering;
- actuele vakkennis over digitale mogelijkheden en ontwikkelingen in systemen en procesinrichting;
- bij voorkeur leidinggevende ervaring, maar we nodigen ook kandidaten uit die een dergelijke verantwoordelijkheid als ideale vervolgstap in hun carrière zien;
- uitstekende communicatievaardigheden in de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift.

Nog vragen?
Onze collega Nienke Sinnaeve neemt alle tijd om antwoord te geven via 0294-492368.

Solliciteren naar de vacature HR Business Partner?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen 2 weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht