Recruitment Manager - Zakelijke dienstverlening

Recruitment Manager
 -
Zakelijke dienstverlening
Manager Recruitment, dit is je uitdaging!Onze opdrachtgever in Amsterdam Zuid staat aan de top binnen de zakelijke dienstverlening. Kwaliteit en imago zijn dan ook erg belangrijk. Aan jou als Manager Recruitment de taak om bij de instroom van nieuw talent dit hoog te houden. Deze vacature biedt een fantastische mogelijkheid om vanuit de business waarde toe te voegen aan de organisatie.Als Manag…
Manager Recruitment, dit is je uitdaging!

Onze opdrachtgever in Amsterdam Zuid staat aan de top binnen de zakelijke dienstverlening. Kwaliteit en imago zijn dan ook erg belangrijk. Aan jou als Manager Recruitment de taak om bij de instroom van nieuw talent dit hoog te houden.
Deze vacature biedt een fantastische mogelijkheid om vanuit de business waarde toe te voegen aan de organisatie.

Als Manager Recruitment heb je de volgende verantwoordelijkheden:
- Aansturen van de campus recruiters en medewerkers Recruitment;
- ontwikkelen en initiëren van recruitmentprojecten en de daarbij behorende planning, budget, implementatie en resultaten;
- nemen van initiatieven om het merkte consolideren dan wel te versterken door middel van campagnes en business courses;
- opstellen van plannen van aanpak ten aanzien van de werving van de doelgroep, inclusief de budgettering.

De uitdaging ga je aan bij een gerenommeerde organisatie binnen de zakelijke dienstverlening
Onze opdrachtgever in Amsterdam Zuid is een toonaangevende organisatie binnen de zakelijke dienstverlening. In deze branche staan ze aan de top en wereldwijd werken er ruim 1500 medewerkers. Een goede complexe werkomgeving waar je samenwerkt met ambitieuze professionals.

In deze rol ben je als Manager Recruitment eindverantwoordelijk voor de recruitment resultaten en ben je tevens onderdeel van het HR Management Team. Jouw passie voor Recruitment en talent, jouw nauwe contact met de praktijk en motiverende vaardigheden voor de afdeling voegen veel toe aan deze omgeving.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij onze opdrachtgever te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: formeel, ambitieus en gedreven.

Jouw werkplek is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer vanuit bijvoorbeeld Amsterdam, Haarlem of Utrecht.

De vacature biedt meer dan een alleen een uitdaging:
- Dertiende maand;
- volledige reiskostenvergoeding;
- mogelijkheden voor 32- of 36-urige werkweek.

Dit breng jij voor de vacature van Manager Recruitment mee:
- Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen (corporate) recruitment en zakelijke dienstverlening;
- academisch werk –en denkniveau;
- ervaring met het aansturen van een team;
- organisatiesensitiviteit en aanpassingsvermogen.

Nog vragen?
Onze collega Fleur van Veen neemt alle tijd om antwoord te geven via 0294 49 23 84.

Solliciteren naar de vacature Manager Recruitment?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen twee weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht