Senior Recruiter - HEMA BV

Senior Recruiter
 -
HEMA BV
Recruitment Expert dit is je uitdagingDe HEMA wilt het leven van mensen leuker en makkelijker maken. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn, vinden zij. Loop de winkels binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijks leven, stuk voor stuk met een bijzonder design, voor die verrassend lage prijs. Bijzonder, en toch …
Recruitment Expert dit is je uitdaging
De HEMA wilt het leven van mensen leuker en makkelijker maken. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn, vinden zij. Loop de winkels binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijks leven, stuk voor stuk met een bijzonder design, voor die verrassend lage prijs. Bijzonder, en toch zo gewoon: dat is HEMA. Daarom herkent iedereen zich in HEMA. Als Senior Recruiter ga jij de recruitmentafdeling opzetten en zorgen dat de beste talenten niet alleen bij de HEMA willen winkelen, maar ook willen werken.

Als Senior Recruiter heb jij de volgende verantwoordelijkheden:
- Vormgeven aan de nieuwe afdeling recruitment, de inrichting van het recruitmentbeleid en proces om de beste kandidaten aan te trekken;
- managen van het hele recruitment proces: van het eerste contact met de hiring managers tot en met het in dienst treden van de nieuwe medewerker en alle stappen daartussen;
- in beeld hebben van de interne HEMA talenten en zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek;
- coördineren van de dagelijkse recruitment activiteiten;
- invulling bepalen van de employer brand en bijbehorende arbeidsmarktcommunicatie in overleg met Corporate Communications;
- organiseren van recruitment events en de inzet van sociale media.

Als Senior Recruiter rapporteer je aan de Manager People branding & talent management.

De uitdaging ga je aan bij HEMA
Op 4 november 1926 opende de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, kortweg H.E.M.A., de eerste winkel in de Kalverstraat in Amsterdam. Een warenhuis voor de gewone man waar producten werden verkocht tegen eenheidsprijzen van 10, 25 en 50 cent. Vanaf de eerste dag stond HEMA voor eenvoud, duidelijkheid, kwaliteit en eerlijkheid. In 1927 werd een HEMA buiten Amsterdam geopend en één jaar later waren er al tien vestigingen. Vanaf 1958 opende HEMA in hoog tempo nieuwe filialen, met als doel in elke grote plaats een vestiging. HEMA was in de jaren ’50 de eerste franchiseorganisatie in Nederland en is nog steeds de grootste franchisegever van Nederland. Het aantal vestigingen groeit nog steeds snel. Inmiddels zijn er winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Spanje.

De afdeling People branding & talent management, waar jij als Senior Recruiter komt te werken, bestaat uit meerdere expertises waaronder recruitment, arbeidsvoorwaarden en MD. Jouw ondernemerschap, kennis van zaken, collegialiteit en organisatietalent voegen veel toe aan deze omgeving.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij de HEMA te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: Bevlogenheid zit bij alle HEMA medewerkers, van filiaal tot hoofdkantoor van bakker tot designer. Kleur geven aan wat je doet, plezier hebben in je werk en een bijdrage leveren aan een internationale organisatie, het leven van ruim 5 miljoen klanten leuker en makkelijker maken. En samen successen vieren. Dat is werken bij HEMA.

Het hoofdkantoor straalt de HEMA formule uit: fris, optimistisch, toegankelijk en met de typerende eenvoud. Dat kantoor is bewust letterlijk gebouwd bovenop waar ze het allemaal voor doen: een echte HEMA. Want ook hier staat de klant centraal ook onze interne klant dat doen we vanuit woning Amsterdam-Noord.

Jouw werkplek is goed te bereiken met het openbaar vervoer (vanaf Amsterdam Centraal met pont of bus) en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid als je met de auto komt.

De vacature biedt meer dan een alleen een uitdaging:
- Aantrekkelijk salaris rond de €5.000 op basis van een 40 urige werkweek en een resultaatgerichte bonus;
- 30 vakantiedagen;
- goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven;
- personeelskorting;
- enthousiaste en leuke collega’s.

Dit breng jij voor de vacature Senior Recruiter mee:
- Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Recruiter;
- wo werk/denkniveau;
- goed gevoel voor de business;
- daadkrachtig en uitstekende communicatieve vaardigheden;
- kennis van recruitmentprocessen en –systemen en de inzet van sociale media als LinkedIn
- perfecte beheersing Nederlandse en Engelse taal.

Nog vragen?
Onze collega Jetty Hoogenboom neemt alle tijd om antwoord te geven via 0294 492 335.

Solliciteren naar de vacature Senior Recruiter?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we maar wat graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de RvdB-site. Je kan er op rekenen dat je binnen 2 weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht