Meewerkstage arbeidsmarktcommunicatie - RvdB

Meewerkstage arbeidsmarktcommunicatie
 -
RvdB
Professionele bemiddeling is topsport. Het is belangrijk om de juiste mensen en expertise op de juiste plek te hebben. RvdB bemiddelt HR professionals van operationeel tot strategisch niveau en van specialist tot generalist. Vast en tijdelijk. Dat is onze passie. Wij gaan voor de perfecte match. Zonder goede arbeidsmarktcommunicatie is dit niet mogelijk. Jij helpt als arbeidsmarktcommunicatie s…
Professionele bemiddeling is topsport. Het is belangrijk om de juiste mensen en expertise op de juiste plek te hebben. RvdB bemiddelt HR professionals van operationeel tot strategisch niveau en van specialist tot generalist. Vast en tijdelijk. Dat is onze passie. Wij gaan voor de perfecte match. Zonder goede arbeidsmarktcommunicatie is dit niet mogelijk. Jij helpt als arbeidsmarktcommunicatie stagiair namelijk mee HR professionals te overtuigen bij organisaties van onze opdrachtgevers te werken en zich bij ons netwerk aan te sluiten.

Als stagiair arbeidsmarktcommunicatie heb jij de volgende verantwoordelijkheden:
- De recruitment consultants helpen schrijven met wervende vacatureteksten en bewaken van huisstijl;
- binden en boeien van juiste HR kandidaten door in het oog te springen op social media;
- collega’s enthousiasmeren over jouw vak; hoe kunnen zij de juiste kandidaten werven via social media en online zichtbaar zijn?
- bedenken en uitvoeren van e-mail campagnes: aan wie in onze database moeten we wat schrijven?

De uitdaging ga je aan bij RvdB
We koppelen HR professionals aan onze opdrachtgevers die continu op zoek zijn naar nieuwe talenten en HR expertise. Onze klanten nodigen wij uit aan onze keukentafel. Omdat het gezellig is én omdat we zo onze kwaliteit hoog kunnen houden. We weten daardoor welke HR vraagstukken leven en door scherpte in de gesprekken aan te brengen, komen we tot pragmatische oplossingen. We helpen organisaties in een breed scala van branches, retail, multinationals, industrie, overheid, door het hele land, met 1 verbindende factor: ze vinden het leuk om met ons te werken. En wij met hen.

Bij RvdB werken 65 collega’s. Als stagiair arbeidsmarktcommunicatie werk jij nauw samen met de Marketing en Communicatie consultant. Jouw ondernemerschap, pro-activiteit, zelfstandigheid, positieve energie en gezonde dosis humor voegen veel toe aan deze omgeving (en tijdens de gezellige borrels en teamuitjes).

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij RvdB te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: ontwikkelgericht, professioneel en wendbaar.

De bereikbaarheid in Weesp is goed, zowel met de trein als met de auto. We hebben voornemens om te verhuizen naar Amsterdam Zuidoost.

De vacature biedt meer dan een alleen een uitdaging:
- Stagevergoeding van € 300,- per maand op basis van 40-urige werkweek;
- goede stagebegeleiding waarbij jouw ontwikkeling en werkervaring voorop staat;
- heerlijke lunch aan onze gezellige keukentafel;

Dit breng jij voor de meewerkstage arbeidsmarktcommunicatie mee:
- Interesse en kennis van verschillende social media (denk aan: LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram);
- open persoonlijkheid en oplossingsgericht;
- buitengewoon gevoel voor communicatie;
- koele kikker? Stressbestendig zijn is een must;
- goede beheersing van Nederlandse taal.

Nog vragen?
Onze collega Simone van Veen neemt alle tijd om antwoord te geven via +316 10 14 48 78.

Solliciteren naar de vacature stagiair arbeidscommunicatie?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we maar wat graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen een week een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht