Recruitment Consultant - RvdB

Recruitment Consultant
 -
RvdB
Recruitment Consultant, dit is je uitdaging!Op het kantoor van RvdB spreken we jaarlijks zo’n 1500 HR professionals over waar zij mee bezig zijn, waar ze staan en waar ze zich naar toe willen ontwikkelen. Mensen spreken is onze brandstof. En het is druk. Er is veel beweging in de markt, bedrijven groeien en HR professionals wisselen vaker van baan. Dat merken wij ook en daarom zoeken wij een Re…
Recruitment Consultant, dit is je uitdaging!
Op het kantoor van RvdB spreken we jaarlijks zo’n 1500 HR professionals over waar zij mee bezig zijn, waar ze staan en waar ze zich naar toe willen ontwikkelen. Mensen spreken is onze brandstof. En het is druk. Er is veel beweging in de markt, bedrijven groeien en HR professionals wisselen vaker van baan. Dat merken wij ook en daarom zoeken wij een Recruitment Consultant die ons sourcing team komt versterken.

Als Recruitment Consultant bij RvdB heb jij de volgende verantwoordelijkheden:
- Matching van HR Young Professionals voor zowel vaste als tijdelijke posities;
- opbouwen talent pipeline van HR Young Professionals;
- uitvoeren van het gehele proces; van de intake bij de opdrachtgever tot de uiteindelijk plaatsing van de kandidaten en de nazorg om de kwaliteit en relatie te waarborgen;
- netwerken en commerciële activiteiten: relaties met klanten opbouwen en onderhouden;
- actief meehelpen om onze internationale ambities verder te verwezenlijken.

De uitdaging ga je aan bij RvdB
We koppelen HR professionals aan onze opdrachtgevers die continu op zoek zijn naar nieuwe talenten en HR expertise. Onze klanten nodigen wij uit aan onze keukentafel. Omdat het gezellig is én omdat we zo onze kwaliteit hoog kunnen houden. We weten daardoor welke HR vraagstukken leven en door scherpte in de gesprekken aan te brengen, komen we tot pragmatische oplossingen. We helpen organisaties in een breed scala van branches, retail, multinationals, industrie, overheid, door het hele land, met 1 verbindende factor: ze vinden het leuk om met ons te werken. En wij met hen.

Bij RvdB werken 65 collega’s. Als Recruitment Consultant voor de Young HR Professionals versterk jij het sourcing team bestaande uit 12 recruitment consultants en 2 talent managers, allen uit het HR werkveld. Jouw ondernemerschap, flexibiliteit, positieve energie en gezonde dosis humor voegen veel toe aan deze omgeving (en tijdens de gezellige borrels en teamuitjes). Recruitment zit in je DNA. Je krijgt een enorme kick als je een goede match maakt tussen de Young HR Professional en de vacature bij onze klant. Daarnaast krijg je energie van de dynamiek en de snelheid van ons vak.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij RvdB te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: ontwikkelingsgericht, professioneel en gedreven.

De bereikbaarheid in Weesp is goed, zowel met de trein als met de auto. We hebben voornemens om te verhuizen naar Amsterdam Zuidoost.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
- Circa €30.000 bruto per jaar afhankelijk van de werkervaring;
- Mobiele telefoon en een laptop (we werken in een online omgeving);
- ruimte voor initiatief & persoonlijke ontwikkeling;
- aanzienlijke verbreding van je (HR)-netwerk;
- heerlijke lunch aan onze gezellige keukentafel.

Dit breng jij voor de vacature Recruitment Consultant mee:
- Minimaal een afgeronde hbo opleiding;
- 1 tot 2 jaar werkervaring in recruitment of HR;
- ambitie om jezelf en de organisatie te ontwikkelen;
- bevlogen en optimistisch;
- uitstekende communicatieve vaardigheden (ook in Engels).

Nog vragen?
Onze collega Fleur van Veen neemt alle tijd om antwoord te geven via 0294492384.


Solliciteren naar de vacature Recruitment Consultant?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we maar wat graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen een week een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht