HR Adviseur - Zorginstelling

HR Adviseur
 -
Zorginstelling
HR Adviseur, dit is je uitdagingIn deze complexe zorgorganisatie weet jij als HR Adviseur waarde toe te voegen aan de kwaliteit van zorg. Deze organisatie is volop aan het veranderen en professionaliseren. En jij hebt de ambitie om bij te dragen aan deze kwaliteit- en efficiency slag! Je kunt goed schakelen op verschillende niveaus en weet met je hands on mentaliteit en oplossingsgerichtheid, …
HR Adviseur, dit is je uitdaging
In deze complexe zorgorganisatie weet jij als HR Adviseur waarde toe te voegen aan de kwaliteit van zorg. Deze organisatie is volop aan het veranderen en professionaliseren. En jij hebt de ambitie om bij te dragen aan deze kwaliteit- en efficiency slag! Je kunt goed schakelen op verschillende niveaus en weet met je hands on mentaliteit en oplossingsgerichtheid, de relevante zaken op te pakken. Je bent een verbinder en haalt energie uit het veranderproces zelf. Je bent positief en inhoudelijk sterk en weet daarmee het goede imago van de organisatie te versterken.

Als HR Adviseur heb je de volgende verantwoordelijkheden:
- Je adviseert gevraagd en ongevraagd het management bij de invulling van het HR beleid;
- je stelt in samenwerking met het management op het gebied van strategische personeelsplanning beleidsadviezen op en implementeert dezen;
- je geeft vanuit de eigen deskundigheid mede vorm aan de reorganisatie en veranderplannen van het organisatieonderdeel;
- je bewaakt de correcte toepassing van wet- en regelgeving;
- je verschaft inzicht in de kwantitatieve en kwalitatieve personeel gerelateerde ontwikkelingen door middel van periodieke en ad-hoc rapportages en/of analyses;
- je draag bij aan de verdere ontwikkeling van HR instrumenten en van (onderdelen van) het HR-beleid, ten behoeve van een optimale afstemming op in- en externe trends en ontwikkelingen.

Als HR Adviseur rapporteer je aan de teamleider P&O.

De uitdaging ga je aan bij een zorginstelling in de regio Amsterdam
Onze opdrachtgever is een grote zorginstelling met verschillende locaties in de regio Amsterdam. Binnen deze organisatie staat de mens centraal waarbij de kwaliteit van zorg voorop staat.

Als HR Adviseur werk je tezamen met je collega HR Adviseurs binnen het P&O team. Jouw positivisme, zelfstandigheid, geduld, betrokkenheid en doorzettingsvermogen, voegen veel toe aan deze omgeving.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij onze opdrachtgever te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: betrokken, complex met een diversiteit aan betrokkenen. Ze zijn volop in verandering, zijn ambitieus maar ook realistisch. Ze gaan voor een 8! Als HR Adviseur heb je een ambulante functie binnen de regio Amsterdam bij verschillende zorg locaties.

De vacature biedt meer dan een alleen een uitdaging:
- Een uitdagende en afwisselende functie van 32 – 36 uur per week;
- salaris tussen de € 3.500,- en € 4.000,- op basis van 36 uur per week;
- je bent werkzaam in een veranderende omgeving waar efficiency en kwaliteit belangrijke speerpunten zijn.

Dit breng jij voor de vacature HR Adviseur mee:
- Academisch werk- en denkniveau gekoppeld aan een afgeronde opleiding op het gebied van P&O of organisatiekunde;
- ca. vijf jaar relevante werkervaring in de rol van HR Adviseur, liefst in zorg;
- uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
- ervaring met projectmanagement / beleidsplannen is een pre;
- stevige persoonlijkheid die van aanpakken houdt;
- integriteit, betrouwbaarheid, organisatiesensitief, samenwerken en verbinden.

Nog vragen?
Onze collega Jetty Hoogenboom neemt alle tijd om antwoord te geven via 0294 49 23 35.

Solliciteren naar de vacature van HR adviseur in Amsterdam?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen 2 weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht