HR Manager - CVG Papier

HR Manager
 -
CVG Papier
HR Manager, dit is je uitdagingHet team van Crown Van Gelder in Velsen legt de lat hoog. Elke dag opnieuw dagen de klanten hen uit om grenzen te verleggen, nog beter te presteren en het papier te maken dat zij nodig hebben. De ambitie is om verder te groeien door een commerciële focus op nichemarkten, procesverbeteringen en door te investeren in mensen. Als HR Manager zorg je samen met het MT e…
HR Manager, dit is je uitdaging

Het team van Crown Van Gelder in Velsen legt de lat hoog. Elke dag opnieuw dagen de klanten hen uit om grenzen te verleggen, nog beter te presteren en het papier te maken dat zij nodig hebben. De ambitie is om verder te groeien door een commerciële focus op nichemarkten, procesverbeteringen en door te investeren in mensen. Als HR Manager zorg je samen met het MT en het HR team dat de verbeteringen worden doorgevoerd en de groei van de organisatie in een stroomversnelling raakt.

Je hebt als HR Manager de volgende verantwoordelijkheden:
- Organisatieontwikkeling en –verandering;
- ontwikkeling en coachen van leidinggevenden en talenten;
- verbinden van in- en externe relaties zoals vakverenigingen, brancheverenigingen, opleidingen en regionale initiatieven;
- zorgen voor duurzame inzetbaarheid door te investeren in opleiding, vitaliteit en veiligheid;
- zorgen voor moderne arbeidsvoorwaarden (eigen bedrijfs cao);
- arbeidsmarktcommunicatie gericht op o.a. vernieuwende (technische) medewerkers.

Als HR Manager rapporteer je aan de CEO.

De uitdaging ga je aan bij Crown Van Gelder
Crown Van Gelder B.V. is een zelfstandige papierproducent die al meer dan honderd jaar gevestigd is aan het Noordzeekanaal bij Velsen. Bijna driehonderd mensen werken hier aan een omzet van circa € 160 miljoen per jaar. In de tijd is veel veranderd, maar één ding is gebleven: de liefde voor het product in combinatie met voortdurende technische innovatie. Dat maakt het vak zo boeiend. En dat is de voornaamste reden waarom mensen graag bij Crown Van Gelder werken.

Op dit moment zijn zij niet meer beursgenoteerd. Dit is de hoofdreden van versnelde verandering en waarom jij als HR manager zo hard nodig bent. Je werkt samen in een zelfsturend team met twee HR adviseurs, twee assistenten, een adviseur opleidingen en een veiligheidsadviseur. Je voelt je thuis op de productievloer. Jouw leiderschap, creativiteit, expertise op het HR-vakgebied, nieuwe initiatieven en besluitvaardigheid voegen veel toe aan deze omgeving.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij Crown Van Gelder te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: informeel, klantgericht, gedreven, resultaatgericht, snel en continu verbeteren.

De vacature biedt meer dan een alleen een uitdaging:
- Jaarcontract met mogelijke verlenging voor onbepaalde tijd;
- 36 tot 40-urige werkweek, te verdelen in 4 of 5 werkdagen met flexibele werktijden;
- salaris tussen de € 90.000 en € 100.000, afhankelijk van werkervaring;
- bonus: persoonlijke target en company base.

Dit breng jij voor de vacature HR manager mee:
- Afgeronde relevante hbo opleiding;
- 5-7 jaar werkervaring als HR Manager op MT niveau;
- organisatie sensitiviteit en vaardigheden om draagvlak te creëren;
- coachende en verbindende leiderschapsstijl;
- ERP ervaring.

Nog vragen?
Onze collega Irene Beekmans neemt alle tijd om antwoord te geven via 0294 492333.Solliciteren naar de vacature HR Manager?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen twee weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht